6 PRAVILA KOJA RONALDOVA DECA MORAJU DA POŠTUJU! Proslavljeni napadač ima VISOKE STANDARDE: Ovo moraju da rade kad pojedu SLATKIŠ!
Foto: Profimedia

ima svoja pravila

6 PRAVILA KOJA RONALDOVA DECA MORAJU DA POŠTUJU! Proslavljeni napadač ima VISOKE STANDARDE: Ovo moraju da rade kad pojedu SLATKIŠ!

Pop kultura -

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, pa ni Kristijano Ronaldo nije izuzetak, a samim tim, proslavljeni napadač ima i jako visoke standarde kada je vaspitavanje dece u pitanju.

Fudbaler je 2010. dobio svoje prvo dete - sina Kristijana juniora, a nikada nije želeo da otkrije identitet majke koja uopšte nije uključena u dečakov život. U junu 2017. godine Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i ćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svet donela još jedan par blizanaca - dečaka Anhela i devojčicu Belu, ali je dečak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo junior trenira fudbal i po nekoliko sati dnevno

U Netfliksovom dokumentarcu "I Am Georgina" slavni fudbaler naglasio je koliko je važno da pokaže deci ljubav i blagost, te da ih nikada neće pritiskati da urade bilo šta. S druge strane, njegov sin trenira i po nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je dodao u istom dokumentarcu da bi ovaj dečak mogao da postane sjajan fudbaler ako ostane posvećen sportu. Takođe on je od oca naučio da se tušira hladnom vodom i da ne jede brzu hranu.

Ronaldo i njegova deca imaju zdrav, ali rigorozan način života

- Praktikujem visoko proteinsku hranu, sa puno zdravih ugljenih hidrat, žitarica od celog zrna, voća i povrća i izbegavam slatkiše - opisao je jednom Portugalac svoju ishranu. Takođe, on nikada ne konzumira gazirana pića i pije puno vode dnevno, a ovaj način ishrane važi i za ostatak njegove porodice.

Ronaldova deca vežbaju nakon što pojedu slatkiše

Uprkos striktno isplaniranoj ishrani, Ronaldova deca s vremna na vreme mogu da uživaju u ponekoj poslastici. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori:

- Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo.

Kristijano Ronaldo
foto: Printscreen

Ronaldo ulaže u školovanje svoje dece

Ronaldova deca upisana su u prestižnu školu za "milionere" u Portugalu, koja važi za jednu od najboljih u zemlji, potvrdili su portugaski mediji ove godine.

Ronaldovoj deci neophodan je ogroman prostor i privatnost

Ronaldova verenica Georgina u dokumentarcu je spomenula da je njihovoj porodici neophodan luksuz ne samo kod kuće, već i na putovanju.

- Treba nam puno soba, privatni bazen, lak pristup marini u kojoj može da pristaje manji brod i poveći komad zemlje kako ne bismo morali da napuštamo vilu ako želimo da izvedemo decu u šetnju - rekla je ona.

Ronaldo sprovodi strog režim higijene u svojoj porodici

Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:12

BIVŠI FUDBALER ZA KURIR TV: POVREDE IGRAČA NISU ALIBI ZA NEUSPEH! Srbiju košta previše ofanzvna igra MOŽEMO DA POBEDIMO ŠVAJCARSKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track