GLEDAMO GA U HIT SERIJI, A NIKO ZNA DA MU JE PARTNERKA SA SETA I SUPRUGA! Čuvao tajnu, ali se saznalo ko je ona: Pevala sa ČOLOM!
Foto: Printscreen/Youtube

NIKO NIJE ZNAO

GLEDAMO GA U HIT SERIJI, A NIKO ZNA DA MU JE PARTNERKA SA SETA I SUPRUGA! Čuvao tajnu, ali se saznalo ko je ona: Pevala sa ČOLOM!

Pop kultura -

Vladan Savić, koji se proslavio u kultnom filmu „Varljivo leto ’68“, a stalni je član Pozorišta na Terazijama, dok ga publika na malim ekranima gleda u seriji "Igra sudbine" oko koje se ovih dana diže velika prašina zbog odlaska glavne glumice, Milice Milše.

Vladan Savić, glumac
foto: Printscreen/Youtube/TV KCN

U popularnoj seriji tumači lik Ivana Ožegovića, a zanimljivo je da njegovu partnerku u seriji Olgu Ožegović igra njegova partnerka iz stvarnog života, Kristina, koja je napustila svet muzike i posvetila se glumi.

Vladan Savić
foto: Printscreen

Kristina je završila muzičku školu i diplomirala je na Akademiji u Novom Sadu, odsek klavir, a okom svoje karijere radila je i kao deo pratećeg benda Zdravka Čolića. Ubrzo zatim je počela da radi u horu u Pozorištu na Terazijama.

Do pre desetak godina nastupala je sa Ivanom Bosiljčićem, a onda se 2013. godine oprobala na Beoviziji sa pesmom „Za tebe živim“. Interesantno je da je upravo njen suprug Vladan napisao tekst za pesmu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track