NA LICU JOJ SE VIDI BOLESNA MRŽNJA, A TAJ POGLED MOŽE DA UBIJE: Svi ŠOKIRANI fotografijom Kejt Midlton, komentari su DA SE SMRZNEŠ
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

izašao je trejler!

NA LICU JOJ SE VIDI BOLESNA MRŽNJA, A TAJ POGLED MOŽE DA UBIJE: Svi ŠOKIRANI fotografijom Kejt Midlton, komentari su DA SE SMRZNEŠ

Pop kultura -

Bombastičan trejler za novi Netflix dokumentarac koji prenosi priču vojvode i vojvotkinje od Saseksa, objavljen je juče i traje čitav minut i 12 sekundi. Za to kratko vreme publika je već oduševljena, te mnogi sa nestrpljenjem čekaju prvu epizodu koja će se prikazivati sledećeg četvrtka.

Prizor iz trejlera koji je ostavio najjači utisak na gledaoce jeste crno-bela fotografija koja u krupnom kadru prikazuje Kejt Midlton i princa Vilijama, odmah pored kralja Čarlsa i kraljice supruge Kamile. Fotografija je nastala tokom Dana Komonvelta na službi u Vestminterskoj opatiji 2019. godine, a ono što odmah upada u oči jeste "kamena" faca sadašnje princeze od Velsa.

Posebno je zanimljivo to što se neposredno pre nego što je ova fotografija prikazana, čuje glas princa Harija kako izgovara:

- Niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Megan Markl
foto: Printscreen

Ova scena je "zapalila" drušvene mreže širom Velike Britanije, ali i cele Evrope, a sve zbog izrazito neraspoložene face Kejt Midlton. Javnost je imala prilike da je vidi sa stamenim, distanciranim izrazom na licu, ali nikada sa ovakvom ekspresijom koja se graniči sa otvorenim neprijateljstvom.

"Očigledno pokušavaju da predstave Kejt kao negativca", "Op, ovo je otvorena objava rata", "Kejt ima facu koja sadrži svu mržnju sveta", "Tačno se vidi bolesna mržnja na njenom licu", "Uvek sam bila protiv Megan, ali ova faca Kejt me zaista plaši", "Okrutna upotreba ove fotografije u svrhu stvaranja neprijateljstva", "Nisam ni znao da je Kejt sposobna za ovakav izraz lica", samo su neki u moru sličnih komentara.

(Kurir.rs/Žena)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track