KANJE VEST SE BEZ BLAMA OBRUŠIO NA KIM KARDAŠIJAN: Nakon veličanja Hitlera, reper izneo GNUSNE OPTUŽBE protiv bivše supruge
Foto: Profimedia

NE ZAUSTAVLJA SE

KANJE VEST SE BEZ BLAMA OBRUŠIO NA KIM KARDAŠIJAN: Nakon veličanja Hitlera, reper izneo GNUSNE OPTUŽBE protiv bivše supruge

Pop kultura -

Kanje Vest čini sve što može kako bi skrenuo pažnju sa svog hvaljenja Hitlera, pa je sada optužio bivšu suprugu, Kim Kardašijan, da je imala aferu s NBA zvezdom Krisom Polom, tvrde bliski izvori za TMZ.

Pre nego što je u četvrtak uveče isključen s Tvitera zbog objave kukastog krsta, kontroverzni reper izneo je novu optužbu tvrdeći da je "uhvatio" Kim Kardašijan kako ga vara s Polom.

Izvor tvrdi da je optužba potpuno lažna i da je to samo još jedan primer očajnika koji pokušava da skrene fokus sa svojih nedela.

Kanje Vest
foto: Printscreen

- To nije istina i nažalost, to je stalan obrazac s Kanjeom - napada Kim kako bi preusmerio pažnju sa sebe nakon što je pričao sulude stvari u kojima je rekao sve bezobrazne i uvredljive stvari kojih je mogao da se seti - kaže izvor.

- On ju je u prošlosti lažno optuživao da je takođe imala afere s Mikom Majlom, Drejkom i mnogim drugima. Kanje je godinama sakrivao svoje ružno ponašanje, neverstvo i opsednutost pornografijom i ovisnošću o seksu, te je maltretirao Kim s bezobraznim, lažnim optužbama. Ona želi da je ostavi na miru kako bi mogla da se fokusira na dobrobit njihove dece - zaključio je.

Kanje Vest
foto: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kanje je u četvrtak gostovao u emisiji "Infowars" kos Aleksa Džonsa i govorio je da voli Hitlera, preispitivao je holokaust i rekao da podržava naciste. Džons, koji i sam ima kontroverznu reputaciju, nekoliko puta je pokušao Kanjeu da da priliku da se ispravi, ali reper je tada još više insistirao na svojim tvrdnjama.

Podsetimo, početkom nedelje su Kim i Kanje finalizovali svoj razvod, nakon dve godine. Kim će i dalje s decom provoditi 80 odsto vremena, a Kanje će biti obvezan da plaća 200 hiljada dolara mesečno za alimentaciju. Vest će morati da plaća i 50 odsto troškova za obrazovanje dece i za njihovo osiguranje.

naočare Balensijaga, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Na sudu je dogovoreno i da ako se u bilo kom slučaju bivši supružnici posvađaju, tada moraju da prisustvuju mirenju. Ako jedno od njih ne bude učestvovalo u mirenju, drugo odmah postaje donositelj odluka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja