Najnovije vesti

POSLALA KOMŠIJI PORUKU ZBOG PREGLASNOG S*KSA: Kad je dobila odgovor od njega, htela u zemlju da propadne! Sad je JOŠ NEPRIJATNIJE
Foto: Printscreen TikTok

NIJE MOGLA DA PREĆUTI

POSLALA KOMŠIJI PORUKU ZBOG PREGLASNOG S*KSA: Kad je dobila odgovor od njega, htela u zemlju da propadne! Sad je JOŠ NEPRIJATNIJE

Žena

Jedna žena podelila je na TikToku poruku koju je morala da pošalje svom komšiji na spratu iznad nje, tražeći od njega da stiša buku svog neprekidnog vođenja ljubavi. Rouz je na TikToku objasnila da njen komšija proizvodi seksualnu buku već tri meseca i da je to zaista postalo teško izdržati, piše The Sun.

Kako kaže, to nisu normalni zvukovi seksa, već vrlo naglašeni i energični zvukovi.

Rekla je i da je pokušala i s nežnim kucanjem na vrata njegovog stana kako bi ga suptilno zamolila da se stiša, a jednom je i lupala metlom po plafonu, ali bezuspešno. Jednom prilikom je pozvala porodicu na nedeljni ručak, a njen komšija je samo odjednom počeo sa svojim glasnim seksom, i to je bila kap koja je prelila čašu.

- Sedimo moja porodica i ja na ručku i jedemo pečeni krumpir i umak, kad odjednom moj komšija odlučuje da ima najglasniji seks ikada. Divno! - rekla je Rouzi u videu.

Pokušala je da laže svoju porodicu da su to zvukovi televizije kod komšije, ali oni su brzo otišli. Zatim se te večeri to ponovo dogodilo, i do 23 sata, kada su krenuli treći put, Rouzi je bilo dosta i odlučila je da mu pošalje poruku.

"Hej, ovo je prilično neprijatno, ali osećam da je došlo do tačke kada moram nešto da vam kažem. Tokom poslednjih mesec i po stalno čujemo kada imate seks. Ranije smo imali goste, a sada pokušavamo da spavamo, pa bismo bili zahvalni ako biste mogli malo više da pazite na nivo buke. Mi smo odmah ispod vas i stvarno nam nije prijatno", napisala je u poruci.

Nedugo nakon što je poslala poruku, Rouzi je dobila odgovor.

seks
foto: Shutterstock

"Jako mi je žao, pitao sam se da li se čujemo, ali mislio sam da će biti u redu ako zatvorimo prozore i vrata. Ubuduće ćemo svakako biti obzirniji, oprostite što je ispalo ovako. Generalno, ako čujete bilo kakvu buku od mene, muziku ili TV, glasne korake ili nešto drugo, javite mi, pa ću biti oprezniji. Mislio sam da su podovi prilično debeli, ali očito ne onoliko koliko sam se nadao. Još jednom se izvinjavam."

Rouzi je priznala da joj je zbog njegovog odgovora još neprijatnije, a korisnici koji su pogledali video smatrali su da je ova situacija urnebesna.

- Jako sam zahvalna što živim u kući - napisala je jedna korisnica.

- Da meni neko pošalje da glasno imam seks, odmah bih se odselila, on zvuči tako ponosno - dodala je druga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Jasna Jojić: Radosavljević je došao sa gastrobajterskog rada, a nije ga sačekalo oduševljenje komšija. Tada je došlo do kraha i zato je ono uradio
02:46

Jasna Jojić: Radosavljević je došao sa gastrobajterskog rada, a nije ga sačekalo oduševljenje komšija. Tada je došlo do kraha i zato je ono uradio

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja