BILA U OČEVOM ZAROBLJENIŠTVU 13 GODINA: Kad se KONAČNO oslobodila, potpuno se uništila! Njene objave su BOLNE, a JEDNA STVAR brine
Foto: Profimedia

TUŽNO

BILA U OČEVOM ZAROBLJENIŠTVU 13 GODINA: Kad se KONAČNO oslobodila, potpuno se uništila! Njene objave su BOLNE, a JEDNA STVAR brine

Pop kultura -

Britni Spirs je 2007. godine proživljavala najburniju fazu u svom životu, a sada, petnaest godina kasnije, istorija se očito ponavlja.

Naime, neretko se dešava da pevačica na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima je gola, kao i snimke na kojima izgleda potpuno dezorijentisano. Čini se da je ovog puta otišla najdalje, dodavši fotografiju na kojoj pozira gola u kadi. Skandaloznije od njene fotografije je opis kojim aludira na svoje seksualno umeće.

Mnogi smatraju da neko drugi umesto nje objavljuje eksplicitne fotografije, budući da niko ne može da veruje da je pevačica otišla toliko daleko. Sadržaj koji pevačica često dodaje na društvene mreže u rangu je s onim koji se može videti na stranicama za odrasle.

Fanovi posrnule pevačice u komentarima su izrazili zabrinutost za njeno psihičko zdravlje, te naglašavaju kako je budući scenario njenog života - preočit.

"Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo objavila, obrati nam se na storiju i reci jesi li OK. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično", "Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje", "Svi znamo kako će se ovo završiti", "Dalje od ovog ne može", "Ovakvi prizori viđaju se u filmovima za odrasle", komentarisali su fanovi koji strahuju da neko upravlja njenim Instagramom.

"I onda se pitate zašto su deca odvojena od nje", "Njen otac sada sigurno kaže - rekao sam vam da će se ovo dogoditi", istakao se jedan komentar. Međutim, bilo je i onih koji su joj uputili podršku: "Kad mogu Hajdi, Madona i Grajms, možeš i ti".

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Britni se nakon 13 godina oslobodila starateljstva svog kontroverznog oca, Džejmija Spirsa, zbog kojeg nije mogla samostalno da donosi odluke, niti da raspolaže svojim novcem. Prvo što je uradila nakon što ju je sud oslobodio jeste da se udala za dugogodišnjeg verenika Sema Asgarija, za kojeg mnogi misle da je samo iskorišćava radi novca i slave. Par je u međuvremenu izgubio i dete, o čemu je pop princeza otvoreno progovorila.

"S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda je trebalo da pričekamo još malo pre objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavićemo da pokušavamo da proširimo našu predivnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima", napisala je pevačica na Instagramu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track