ONA JE NIŠTARIJA I ZLA OSOBA, NEKA PAZI DA JA NE RAZVEŽEM JEZIK! Sestra Ronaldove devojke oplela po Georgini i rekla da laže!
Foto: Printskrin/Instagram

razvezala jezik

ONA JE NIŠTARIJA I ZLA OSOBA, NEKA PAZI DA JA NE RAZVEŽEM JEZIK! Sestra Ronaldove devojke oplela po Georgini i rekla da laže!

Pop kultura -

Ronaldova devojka Georgina Rodrigez očigledno nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom, Patrisijom Rodrigez, koja je optužila da laže i zapretila da će objaviti informacije vezane uz nju, piše Marca.

Patrisija se pojavila u španskoj emisiji "Socialite" i izjavila da se Georgina ruga njenoj ekonomskoj situaciji: "Čula sam puno glasina o ovome unutar porodice. Sramota je od mene i smeje se i uživa u mojoj trenutnoj ekonomskoj situaciji."

No, Georginina sestra nije se zaustavila samo na tome. Otišla je korak dalje i nazvala Georginu "ništarijom i zlom osobom" i zapretila da će objaviti privatne informacije o sestri.

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez, botoks, polni organ, muškost, injekcije
foto: Profimedia

"Ja nisam tip osobe koja voli sukob niti volim da se ljutim na nju. Mislim da moramo da razgovaramo o onome što se dogodilo i da završimo s tim... Ali ako ja razvežem jezik...", dodala je.

Kad su je upitali o napisima u medijima da je od sestre tražila novac, Patrisija je odgovorila da je nikada nije pitala ni za jedan evro.

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

"Nikada nisam pitala Georginu za novac, jedino što sam pitala je da pomogne mojoj deci", izjavila je dodajući kako ne želi novac i da je zamolila sestru da pomogne njenoj djeci u kupovini knjiga koje im trebaju za školu, ali da još uvek čeka odgovor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:12

BIVŠI FUDBALER ZA KURIR TV: POVREDE IGRAČA NISU ALIBI ZA NEUSPEH! Srbiju košta previše ofanzvna igra MOŽEMO DA POBEDIMO ŠVAJCARSKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track