DŽON TRAVOLTA SE OPROSTIO OD ZVEZDE SERIJE "SEVER I JUG"! Podelio emotivne reči: Volim te, znam da ćemo se ponovo videti!
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TUGA

DŽON TRAVOLTA SE OPROSTIO OD ZVEZDE SERIJE "SEVER I JUG"! Podelio emotivne reči: Volim te, znam da ćemo se ponovo videti!

Pop kultura -

Džon Travolta, Džejmi Li Kertis i brojne druge poznate ličnosti odali su počast zvezdi serije "Kafić uzdravlje", Kirsti Eli koja je preminula od raka u 71. godini.

Džon Travolta je sa Eli glumio u ostvarenju "Vidi ko priča", a nakon čega su ostali jako bliski prijatelji, a vest o njenoj smrti glumca je duboko rastužila.

- Kirsti i ja smo imali posebnu vezu. Volim te Kirsti. Znam da ćemo se ponovo videti - napisao je glumac u opisu slike Kristi Li, koju je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Kristi Li će ostati zauvek upamćena po lepoti i ulozi u čuvenoj američkoj seriji o Građanskom ratu "Sever i Jug" gde se borila za prava Afroamerikanaca i tumačila ulogu bogate belkinje zaljubljene u crnog roba. Poznata je i po ulogama u filmovima "Gle ko to govori" i seriji "Kafić Uzdravlje".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track