AKO MUŠKARAC IMA OVU OSOBINU SIGURNO JE DOBAR U KREVETU! Istraživanje potvrdilo: Žene tvrde da su ovi frajeri MAJTSORI ZAVOĐENJA!
Foto: Profimedia

ŠTA VI MISLITE?

AKO MUŠKARAC IMA OVU OSOBINU SIGURNO JE DOBAR U KREVETU! Istraživanje potvrdilo: Žene tvrde da su ovi frajeri MAJTSORI ZAVOĐENJA!

Žena -

Naučni časopis "Socioaffective Neuroscience & Psychology" predstavio je tezu da postoji jedna vrlina koja ukazuje na to da bi muškarac mogao da bude dobar u krevetu.

Ekspert, koji su sproveli istraživanje sa ženama do 69 godina koje nisu u vezama ili braku, su došli do zaključka tako što su istraživali intimne prošlosti tih žena i pokušali su da utvrde sa kakvim muškarcima su imale najbolje odnose.

seks
foto: Shutterstock

U testu koji je trajao sedamdeset minuta žene su odgovarale na razna pitanja o svom intimnom životu, a na osnovu njihovih odgovora ustanovljeno je da su najbolji odnos imale sa duhovitim muškarcima.

Smisao za humor se pokazao kao najbolji pokazatelj veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnima, što je važno za dobru komunikaciju između partnera, ali i dobar odnos.

Još jedna od poželjnih osobina je kreativnost, je muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i u najintimnijim momentima.

par, veza, sastanak, dejt, smeh
foto: Profimedia

Zanimljivo je i istraživanje koje je sprovela jedna britanska kompanija "Lelo", koja proizvodi intimne igračake i otkrilo je da ljudi sa određenim zanimanjem imaju najbogatiji intimni život.

A zanimljivo je to da su, barem u Engleskoj, najaktivniji poljoprivrednici i farmeri.

U anketi je ova grupa zanimanja bila daleko na prvom mestu, a 33 posto farmera izjavilo je da imaju odnos barem jednom na dan.

Na drugom mestu se nalaze arhitekte sa 21 posto, a na trećem mestu sa 17 posto frizeri. Četvrto mesto su zauzele osobe koje se bave marketingom, a peto pravnici i učitelji.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track