BEKAMOV SIN JEDVA ODOLEO ŽENI KOJA MU JE ZAVODILA OCA I BRATA: Albanska pevačica našla se u centru drame kad je porodica saznala
Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PORODIČNE TAJNE

BEKAMOV SIN JEDVA ODOLEO ŽENI KOJA MU JE ZAVODILA OCA I BRATA: Albanska pevačica našla se u centru drame kad je porodica saznala

Pop kultura -

Romeo Bekam, sin Dejvida Bekama, prisustvovao je nedavno jednoj dodeli nagrada u Velikoj Britaniji, na kojoj se pojavila pevačica koja je svojevremeno flertovala i sa njegovim ocem i bratom.

Dodela Britanskih modnih nagrada i dalje je glavna tema u medijima, a razlog tome je albanska pevačica Rita Ora koja je šokirala sve izazovnim izdanjem. Pevačica je prošetala u prozirnoj crvenoj haljini sa izrezima i metalnim kopčama u obliku srca, dok je ispod nosila samo veš. Posebnu pažnju privukla je i neobična šminka koju je nosila, a zbog koje je izgledala poput sirene.

Međutim, nije ona bila jedina koja se odlučila za crveno te večeri. Nedaleko od nje okupljenim paparacima pozirao je i Romeo Bekam, koji je došao ruku pod ruku sa devojkom Miom Regan, a koja je takođe nosila crvenu providnu toaletu.

Rita Ora
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mlađi sin slavnog fudbalera Dejvida Bekama, se trudio da nijednom ne pogleda u pravcu pevačice koja je u prošlosti izazvala razdor u njegovoj porodici, a sve zbog šuškanja da se u jednom momentu nabacivala i njegovom ocu, ali i bratu Bruklinu.

Rita je pre nekoliko godina bila trn u oku Viktoriji, pre svega zbog njenih namera sa Bruklinom. Kako se tada pisalo, mladić je bio bolesno zaljubljen u albansku pevačicu, do te mere da je u jednom momentu počeo da je opseda i proganja.

Do te mere je bio odlučan da smuva 12 godina stariju Ritu da je tražio i pomoć prijatelja i porodice.

Rita Ora
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Albanskoj pevačici je prijalo što je osvojila simpatije mlađanog Bruklina, ali je insistirala na tome da ostanu prijatelji. Međutim, kako je pisao "Dejli mejl" njih dvoje je podelilo nekoliko strastvenih poljubaca. Viđeni su zatim zajedno u zapadnom Londonu, a navodi se i da su se i dopisivali.

Bruklin Bekam, venčanje
foto: Profimedia

Međutim, kada su te poruke stigle do Viktorije i Dejvida koji, očekivano, nisu bili oduševljeni situacijom.

- Poš je videla njihove poruke i nije želela da Rita zavede njenog sina, nije želela da njih dvoje budu zajedno - naveo je izvor. Bila je kao i njen suprug nepopustljiva i jasno je sinu stavila do znanja da ne odobrava njegov flert sa pevačicom. Tu se nije završilo sve, poznati par je odveo sina u Njujork i zabranio mu je dalje viđanje sa Ritom.

Rita Ora
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mladi Bekam je nakon flertovanja sa Ritom Orom ušao u vezu sa modelom Kloi Martinez i sa njom bio mesecima. Njegovi roditelji su dali zeleno svetlo toj romansi.

Šuškalo se da se Rita Ora nabacivala i Dejvidu Bekamu, zbog čega je njegov brak sa Viktorijom bio u krizi, a pričalo se i o potencijalnom razvodu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track