TADA MI JE SVE BILO JASNO! Megan Markl otkrila DETALJE PRVOG SUSRETA s Vilijamom i Kejt: Dobila HLADAN TUŠ od kraljevskog para
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

NIJE BILA SPREMNA

TADA MI JE SVE BILO JASNO! Megan Markl otkrila DETALJE PRVOG SUSRETA s Vilijamom i Kejt: Dobila HLADAN TUŠ od kraljevskog para

Pop kultura -

Scena "ledene Kejt" u najavi dokumentarca "Hari i Megan", koju preseca scena uplakane Megan s telefonom u ruci, dok se čuje i zvuk razbijanja stakla ostavila je mnoge u čudu.

Nakon što je juče izašao prvi deo Netflix dokumentarne serije o Saseksovima, malo je jasnije na šta se aludiralo.

Meganin prvi susret s princem Vilijamom i Kejt Midlton nije bio tako topao. Tokom dokumentarca Megan se dotakla večere između dva para u Harijevoj skromnoj kući u Notingam Kotidžu.

Megan Markl
foto: Printscreen

- Kad su Vil i Kejt došli prvi put, bila sam bosa i u pocepanim farmericama - rekla je Megan.

- Zagrlila sam ih - oduvek sam bila "ona osoba koja sve grli" - i nisam shvatala da je to uznemirujuće za mnoge Britance. Pretpostavljam da sam tada počela da shvatam da se formalnost spolja prenosi i unutra.

Megan je takođe govorila o trenutku kada je sedela pored princa Filipa tokom Božića u Sandringamu 2017.

Princ Filip, Megan Markl
foto: EPA / Facundo Arrizabalaga, Profimedia

Mislila je da je sastanak prošao dobro i da su imali sjajan razgovor. Međutim, Hari joj je kasnije istakao da mu nije bila na "dobroj strani".

- H. mi je rekao: "Pričala si u njegovo loše uho. Nije mogao da čuje ništa što si rekla" - rekla je uz smeh.

U prve tri epizode "Harija i Megan", vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su skrupulozno ljubazni prema pojedinim članovima kraljevske porodice, ali ipak pronalaze način da publiku uključe u trenutke iza kulisa.

Megan Markl
foto: Mayer RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim o susretu s Vilijamom i Kejt, Megan je otkrila i da je morala da promeni svoj modni stil, te da itbegava jarke boje kako bi se "uklopila u porodicu".

Vojvotkinja je bila poznata po svom uglađenom prigušenom klasičnom izgledu kada je počela da obavlja kraljevske angažmane, ali se uvek smatralo da njen neutralni odabir boje zavisi od njenog preferiranog stila.

Megan Markl
foto: Profimedia

- Većinu vremena dok sam bila u Ujedinjenom Kraljevstvu, retko sam nosila odeću u boji. Koliko sam shvatila, nikada ne možete da nosite istu boju kao kraljica ako postoji grupni događaj. Ali onda takođe ne bi trebalo da nosite istu boju kao i drugi stariji članovi porodice. Tako sam mislila...pa, koju boju oni verovatno nikad neće nositi? Krem? Bež? Belu? Nosila sam puno prigušenih tonova, ali to je takođe bilo kako bih jednostavno mogla da se uklopim. Nisam pokušavala da se ističem. Otkad sam se pridružila toj porodici, pokušavala sam da učinim sve što mogu da se uklopim - rekla je Megan.

- Nisam želela da osramotim porodicu - dodala je.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kraljica supruga i princeza od Velsa, kako su sada poznate, bile su žene iz kraljevske porodice koje su bile starije od Megan, kao i kraljevska princeza Ana, koja je starija po rođenju.

Verovatno će se postaviti pitanja zašto Megan nije rekla osoblju da proveri s drugim članovima kraljevske porodice ili njihovim garderoberima kakvi su im modni planovi, ili čak kontaktira Kamilu i samu Kejt.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track