ONI SU CMIZDRAVA VERZIJA KARDAŠIJANA, ALI S MANJE MOZGA! Čuveni voditelj BRUTALNO izvređao Harija i Megan: "Licemerni su i lažu"
Foto: Profimedia

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ONI SU CMIZDRAVA VERZIJA KARDAŠIJANA, ALI S MANJE MOZGA! Čuveni voditelj BRUTALNO izvređao Harija i Megan: "Licemerni su i lažu"

Pop kultura -

- Mogli biste da pomislite da su najveće žrtve na svetu nesrećni ljudi iz Ukrajine ili oni kojima je život uništen zbog pandemije koronavirusa. Ali ne. Reč je o bogatom i privilegovanom paru, nekadašnjim članovima kraljevske porodice – Megan Markl i princu Hariju, piše britanski novinar Pirs Morgan za New York Post.

Nedavno objavljene tri epizode dokumentarnog serijala "Hari i Megan" poprilično su predvidive, klišetirane, pa čak i neistinite - "okrutno potlačeni par" koji su iz kraljevske porodice isterali mediji, javnost i kraljevska porodica, dodaje Morgan.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sve tri pomenute skupine bile su ekstatične oko Harijeve i Meganine romanse, veridbe i braka, ali stvar je sada malo drugačija.

Bivša glumica, Megan, danas tvrdi da su mediji hteli da je unište, dok u Netfliksovom serijalu govori: "Ma koliko se trudila, ma koliko dobra bila, ma šta radila... I dalje će pronaći način da me unište".

Morgan je istakao njihovo "licemerje" kada su jednom prilikom na svom Tviter profilu pisali o siromaštvu, dok su istog dana u Njujorku priredili 500 hiljada vrednu zabavu. Takođe, davali su TV intervjue, a odmah nakon toga su zahtevali da ih mediji puste na miru, piše kontroverzni engleski novinar.

Pirs Morgan
foto: Profimedia

Megan je vrlo brzo napustila "dosadnu" kraljevsku porodicu i odvela Harija nazad u Ameriku kako bi živela luksuznim životom. Odande sada zarađuje milione dolara uništavajući njihove porodice, i to baš u medijima, za koje tvrdi da prezire, smatra on.

- Žrtvovao sam sve kako bih se pridružio Meganinom svetu - kaže Hari u jednom trenutku, dok Morgan smatra kako je to u stvari gotovo jedina istinita izjava u njihovom novom dokumentarcu.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen Youtube

Dok se Hari predstavlja srećnijim nego ikada, Morgan smatra kako je zapravo izrazito nesrećan jer zna da ga je njegova supruga izmanipulisala da napusti zemlju i ljude koje je voleo.

Ipak, najgori deo dokumentarca je apsurdno poređenje Harijeve pokojne majke, princeze Dajane, i njegove supruge, Megan, piše Morgan.

- Megan je toliko slična mojoj majci. Jednako je saosećajna, empatična i samopouzdana. Ima tu toplinu u sebi - kaže Hari u serijalu, dok novinar ističe kako je poznavao i Dajanu i Megan, te da one nemaju apsolutno ništa zajedničko.

princ Hari, Megan Markl
foto: Printscreen YouTube

Gde je Meganino saosećanje i empatija prema ocu kojeg se odrekla kada je postao "problem", a koji je nedavno doživeo snažan moždani udar?, pita se on.

- Megan nema oca - kaže Hari, dok Morgan ističe kako je Tomas Markl dugi niz godina sam odgajao Megan.

Njihovo licemerje se nastavlja, piše on, dok Hari tvrdi kako su članovi kraljevske porodice "gomila nesvesno pristranih rasista", a u stvari nije izneo nikakve dokaze za to.

Tužna je istina da su Megan i Hari zapravo samo "cmizdrava verzija porodice Kardašijan", samo s manje lojalnosti, otmenosti i mozga, zaključuje novinar.

(Kurir.rs/ New York Post/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

19:24

Pogledajte dokumentarac o seriji Porodica KURIR TELEVIZIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track