IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac u emisiji otkrio svoju "godinu proizvodnje" ŠOK I NEVERICA U STUDIU!
Foto: kurir televizija

PUSTI BRIGU

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac u emisiji otkrio svoju "godinu proizvodnje" ŠOK I NEVERICA U STUDIU!

Pop kultura -

U emisiji Pusti brigu, voditeljka Suzana Petričević pitala je svog gosta, popularnog glumca i voditelja Milana Kalinića da li je istina da je "okačio kopačke o klin". Naime, osim što je glumac, Kalinić je i odličan fudbaler.

- Vidi ja sam ove godine napunio 50 godina - rekao je glumac što je zaprepastilo sve u studiu.

Pusti Brigu
foto: kurir televizija

Ušao sam u šestu deceniju i stvarno je krajnje vreme da prestanem sa fudbalom i ako i dalje osećam da mogu i da sam u treningu. Inače ja ne igram za veterane nego prvu beogradsku ligu. Dosta sam bio uspešan poslednjih pet -šest godina - rekao je glumac.

Glumac je naveo da će mu dostojan naslednik na terenu biti njegov sin.

- Sin je isto golman kao i ja. Odličan je, talentovan je i ono zbog čega ima šanse da uspe, a zbog čega ja nisam, jeste što je povukao na majku. To znači da neće biti kepec kao ja. Tako da s obzirom da ima talenat i ljubav prema fudbalu i branjenju, ako izraste ima šanse da ja konačno mirno uživam u zasluženoj penziji - kaže glumac.

02:13

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac otkrio svoju godinu proizvodnje U STUDIU NASTALI ŠOK I NEVERICA

Voditeljka je konstatovala da je Milan Alfa mužjak na šta je on u svom prepoznatljivom šaljivom maniru odgovorio:

- Pa jeste. Mi kidamo, znam! To su ti kompleksi. Pošto nemamo visinu onda se borimo da to nekako nadomestimo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track