ZVEZDA SERIJE U KLINČU VIŠE NE KRIJE DEVOJKU: Evo sa kojom koleginiciom UŽIVA U LJUBAVI popularni glumac Đorđe Mišina (FOTO)
Foto: Slavic Artist Managment

GOLUPČIĆI

ZVEZDA SERIJE U KLINČU VIŠE NE KRIJE DEVOJKU: Evo sa kojom koleginiciom UŽIVA U LJUBAVI popularni glumac Đorđe Mišina (FOTO)

Pop kultura -

Mladi glumac Đorđe Mišina je zahvaljujući ulozi Filipa Antonijevića u seriji u "U klinču" za kratko vreme stekao veliki broj obožavateljki.

serija U klinču, Đorđe Mišina
foto: Nenad Kostić

Prvi put na daske koje život znače je stao kada je imao svega 15 godina, i to u pozorištu "Dadov", dok je prvo veću ulogu imao u filmu Nikole Ljuce "Posmatrači".

Đorđe kaže da je od malena znao da će se baviti glumom, jer ona za njega nije posao i moranje, već jedan vid zabave. Kao dete je gledao mnogo filmova, pročitao mnogo knjiga, ali nisu izostale ni video igrice.

Za njega su pozorište i film pravi izazov, ali i mesto gde mašta ima primat. U njima, kako kaže, sve može da se stvori.

Međutim, na žalost mnogih obožavateljki Đorđe nije slobodan. On je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa crnogorskom glumicom Ninom Perišić.

Đorđe Mišina
foto: Damir Dervišagić

Mišina se nedavno pojavio na jednom događaju upravo u pratnji svoje devojke, a mladi par nije krio koliko se voli i uživa u ljubavi. Iako je u seriji "U klinču" mangup dobrog srca, u pravom životu je one jako romantičan i posvećen partner svojoj Nini.

Đorđe Mišina
foto: Damir Dervišagić

Mladi glumački par već neko vreme živi zajedno, a kako je glumac ranije otkrio za Kurir, obožavaju da provode vreme kuvajući.

Nedavno sam se preselio u novi stan sa devojkom, tako da ću prvi put kao gost doći kući da slavim ovaj praznik sa porodicom. Uživamo u pripremanju hrane i iskoristićemo priliku da uveličamo trpezu našim malim doprinosom - rekao je Mišina uoči Uskrsa za Kurir.

Pristuni su bili oduševljeni izabranicom mladog glumca, a u nastavku pogledajte galeriju slika mladog glumačkog para.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:32

VOJAŽ ODE U GLUMCE! Nakon jedne serije ne krije da želi JOŠ: Privukao ogromnu pažnju u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track