SVAKOME PO ZASLUZI: Princ Vilijam izneo stav o SKANDALOZNOM DOKUMENTARCU koji je trajno narušio odnose u kraljevskoj porodici
Foto: EPA-EFE/Brian Lawless / POOL

više nema nazad

SVAKOME PO ZASLUZI: Princ Vilijam izneo stav o SKANDALOZNOM DOKUMENTARCU koji je trajno narušio odnose u kraljevskoj porodici

Pop kultura -

Nakon emitovanja bombastičnog,a kako mnogi tvrde i skandaloznog Netfliksovog dokumentarca "Hari i Megan" jasno je dato do znanja da kraljevska porodica neće komentarisati optužbe, došlo je do promena u stavovima. Njihovi pomoćnici su pomno pratili svaku scenu, a reagovao je i princ Vilijam.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

On je istakao da "nikada" neće gledati dokumentarne serije o Hariju i Megan i poručio je svojim prijateljima da "ne potpiruju sukob" bilo kakvim izjavama iz dokumentarca, rekli su izvori, a prenosi "Dejli mejl".

Prema rečima izvora, Vilijam je fokusiran na budućnost" i na "posao", i ne želi da se upusti u bitku "oko za oko, zub za zub" sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa.

- Kaže da to nikada neće gledati, a ja znam da definitivno neće - rekao je prijatelj princa od Velsa za "Sundej tajms", a drugi izvor je potvrdio: - To je tačno.

Kralj Čarls III i kraljica supruga takođe nisu gledali prve tri epizode serije niti će gledati ostale delove koji će biti emitovani 15. decembra, ali prate novinske natpise, navodi "Dejli mejl".

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Hari se nadao da će njegov brat i njegov otac kralj Čarlspo gledati dokumentarne serije kako bi bolje shvatili kroz šta su on i Megan morali da prođu. Možda je i razgovor mogao da bude rešenje, ukoliko uopšte postoji takva opcija.

A uprkos lošim odnosima između Megan, Harija i Kejt i Vilijama, oni će poslati božićne poklone deci onog drugog para, ali neće biti razmene prazničnih darova za odrasle.

Megan je iznela brojne laži?

Reakcija Vilijama oštrija je od bilo koje druge opaske, a i uklapa se onim što je Hari rekao u seriji ističući da je stav Palate, dok traju medijski skandali, uvek bio "ne činiti ništa".

Većina Britanaca jeste, a danima unazad razotkrivaju se navodne laži vojvotkinje od Saseksa. Izvori bliski dvoru rekli su da je njena izjava da je bila nepripremljena za kraljevski život potpuna laž.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Vojvotkinja od Saseksa rekla je pred kamerama da nije imala pojma šta je šetnja, da je morala da na Guglu traži britansku nacionalnu himnu i da nije znala da se pokloni na prvom susretu sa kraljicom Elizabetom II poredivši taj trenutak sa srednjim vekom.

Megan je, prema rečima izvora za "Sandej tajms", dobila dosije od 30 tačaka o svojoj budućoj ulozi od Harijevog tadašnjeg privatnog sekretara Ed Lejna Foksa, šest meseci pre venčanja kao i spisak stručnjaka koji joj mogu pomoći da reši sve svoje nedoumice.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen Youtube

Vojvotkinja od Saseksa rekla je da i da joj je bilo zabranjeno da pozove svoju rođaku, ćerku polusestre Samante Markl, na svoje venčanje. Oni koji su upućeni u dešavanja na dvoru otkrili su da je to ipak bila njena odluka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track