ŠUŠKALO SE DA JE GEJ, PRE DVE GODINE DOŽIVEO STRAŠNU TRAGEDIJU: Sve žene su bile ZALJUBLJENE u Hose Armanda, a ovako danas izgleda
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

ŠUŠKALO SE DA JE GEJ, PRE DVE GODINE DOŽIVEO STRAŠNU TRAGEDIJU: Sve žene su bile ZALJUBLJENE u Hose Armanda, a ovako danas izgleda

Pop kultura -

Meksički glumac Fernando Kolunga proslavio se nizom uloga u latinoameričkim sapunicama, a jedna od najzapaženijih uloga bila je ona Hosea Armanda Penareala u kultnoj "Esmeraldi", u kojoj je pre 25 godina osvojio i srpsku publiku.

Fernando Kolunga
foto: Printscreen YouTube

Fernando danas ima 57 godina, a mnogi se slažu da se veoma malo promenio i da stari poput vina. Jednu od glavnih uloga odigrao je i u telenoveli "Zlobnica", koja je takođe bila popularna na našim prostorima, a osim njega, svi se sećaju i glumice Gabrijele Spanić.

Snimio je više od 200 uloga u filmovima i serijama, i danas se bavi glumom, a magazin Glamour proglasio ga je najatraktivnijim glumcem čak dve godine zaredom, zbog čega su njegove obožavateljke bile presrećne. Uz to je bio i na tronu najplaćenijih glumaca na svetu.

Fernandov život obeležila je i velika tragedija nakon što mu je otac preminuo od posledica raka debelog creva pre dve godine. Njegovo zdravstveno stanje se zakomplikovalo tokom pandemije koronavirusa, a zbog toga niko od članova porodice nije mogao da bude u bolnici u Meksiku.

Kada su lekari proglasili smrt glumčevog oca, upravo su s Fernandom prvim kontaktirali.

"Fernando je neutešan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao da bude uz njega poslednje dane. Zbog strogih mera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je da bude kremiran bez ičijeg prisustva", izjavio je tada izvor blizak porodici za strane medije.

Jedno vreme se šuškalo da je homoseksualac, ali to se na kraju pokazalo lažnim. Toliko je popularan da je jednom prilikom neko hteo da šokira obožavatelje, pa ga je proglasio mrtvim. Glasina se proširila brzinom munje, ali na sreću svih, nije bila istinita. Zanimiljivo je i da se Fernando nikada nije ženio i trenutno nema devojku.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:13

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac otkrio svoju godinu proizvodnje U STUDIU NASTALI ŠOK I NEVERICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track