GODINU DANA OD OPTUŽBI ZA S*KSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Evo šta se dešava sa ZVERKOM! Otkazani mu projekti, a od OPTUŽNICE NI TRAGA!
Foto: Profimedia

EPILOG

GODINU DANA OD OPTUŽBI ZA S*KSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Evo šta se dešava sa ZVERKOM! Otkazani mu projekti, a od OPTUŽNICE NI TRAGA!

Pop kultura -

Godinu dana nakon što je više žena optužilo Krisa Nota za seksualno zlostavljanje, protiv glumca nije podignuta nijedna krivična prijava, niti je pokrenut bilo kakav građanski postupak.

U decembru 2021. Not je prisustvovao sa svojom suprugom Tarom Vilson premijeri nastavka hit serije "Seks i grad" pod nazivom "I tek tako...", gde je reprizirao ulogu čuvenog Zverke.

Kris Not
foto: Profimedia

Međutim, samo nedelju dana kasnije, dve žene optužile su ga za seksualno zlostavljanje, a priču je objavio The Hollywood Reporter. Ukupno pet žena reklo je da je Not nasrnuo na njih.

U priči časopisa Rolling Stone iz januara 2022. mnoge žene su tvrdile da je glumac poznat po tome što se motao po barovima i pokušavao da pipka žene.

Kao rezultat toga, izgubio je sve svoje poslove - ulogu u seriji "I tek tako...", "The Equalizer", a njegova reklama za Peleton je povučena.

Sara Džesika Parker, Kris Not
foto: Profimedia

Uprkos brojnim optužbama, Page Six izveštava da policija nikada nije kontaktirala glumca.

- U ovom trenutku nisam pokrenula nikakav građanski postupak protiv Krisa Nota, rekla je advokatica Glorija Olred, koja zastupa pevačicu Lisu Džentil. Pevačica je, naime, tvrdila da je glumac nasrnuo na nju 2002. u njenom stanu u Njujorku.

Kris Not
foto: Profimedia

- Kris je izgubio svaki posao koji je dobio, ali nikada nije dobio tužbu i nikada nije podignuta krivična prijava protiv njega. Nikakvi zahtevi nisu rešeni - rekao je holivudski insajder.

- Da je jedna žena otišla u policiju, vlasti bi imale obavezu da istraže bez obzira na to što je nastupila zastara, ali nije bilo ništa - nastavio je.

- Generalno, nepostojanje policijskog izveštaja ili građanske tužbe nije dokaz da su optužbe lažne. Brojni su razlozi zašto tužitelji ne podnose tužbe i ne žele da podnesu policijsku prijavu. Osim toga, prema nedavno usvojenom zakonu u Njujorku, neki tužitelji bi mogli da odluče da podnesu tužbu u budućnosti. Nijedan tužitelj nije zakonski dužan da kontaktira policiju ili pokrene tužbu - dodao je.

Gospodin Zverka
foto: Printskrin/Instagram

Manekenka Beverli Džonson zatražila je da mu se uvede zabrana prilaska dok su bili u vezi jer joj je navodno pretio ubistvom. On je negirao sve optužbe.

Rečeno je da je situacija uticala na njegov brak kada je njegova supruga viđena bez venčanog prstena, ali kako potvrđuje Page Six, još uvek su zajedno.

Kris Not, Zverka
foto: Profimedia

Not će imati nekoliko uloga u nadolazećim nezavisnim filmovima, ali ništa veliko kao što je bila njegova uloga Zverke. I sami glumac je prošle godine izjavio kako su sve optužbe lažne, te da su susreti sa spomenutim ženama bili sporazumni.

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija, kategorički su lažne... Susreti su bili sporazumni - rekao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:13

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac otkrio svoju godinu proizvodnje U STUDIU NASTALI ŠOK I NEVERICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track