DŽONI DEP ISPUNIO POSLEDNJU ŽELJU SMRTNO BOLESNOG DEČAKA: Slavni glumac svojim potezom oduševio planetu
Foto: Damir Dervišagić

legendarni glumac opet pokazao zašto ga svi obožavaju

DŽONI DEP ISPUNIO POSLEDNJU ŽELJU SMRTNO BOLESNOG DEČAKA: Slavni glumac svojim potezom oduševio planetu

Pop kultura -

Slavni glumac Džoni Dep ponovo je preuzeo ulogu legendarnog gusarskog kapetana Džeka Speroua kako bi ispunio želju smrtno bolesnog britanskog dečaka (11).

Džoni Dep
foto: Printskrin

Korl, obožavatelj Pirata s Kariba, prošao je dve neuspešne transplantacije srca, ali je odlučio da ne želi da se suočava s mukom treće, preneo je BBC. On i njegova porodica iz Derbišira ne znaju koliko mu još ostaje života.

Jedna od Korijevih poslednjih želja bila je da razgovara sa svojim idolom kapetanom Džekom, a glumac je odgovorio u velikom stilu. Kori, iz grada Riplija, nedavno je otvorio Jutjub kanal koji već ima više od 160.000 pratilaca.

1 / 26 Foto: Printscreen YouTube

Među njima je i Dep koji je obukao svoju slavnu gusarsku odeću kako bi snimio posebnu poruku koja kaže: "Želim ti svu sreću. Tvoj sam obožavatelj broj jedan, kapetane Kori. Svaka čast i ljubav, prijatelju."

Dep je rekao da će podstaći svoje prijatelje da prate Korijev kanal. Među pratiocima je i holivudska zvezda Dvejn "The Rock" Džonson. Korijeva majka Piksi rekla je da je poruka bila "neverovatna" i da je podigla raspoloženje njenog sina u razornom trenutku.

Džoni Dep, Pirati s Kariba
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Rekla je da su hirurzi Koriju, koji je rođen sa sindromom hipoplastičnog levog srca, dali novo srce 2018, ali je organ odbačen. Bio je podvrgnut drugoj transplantaciji prošle godine, ali nakon traumatičnog i bolnog zahvata, njegovo telo ponovo nije prihvatilo srce.

Sada, nakon razgovora s roditeljima i lekarskim timom, odlučio je da neće više da pokušava.

“Sada više nema leka. Prva transplantacija nije bila laka, ali je prošla dosta dobro. Druga mu je bila izuzetno traumatična. Bilo je izuzetno bolno i dugotrajno i morao je ponovo da uči da hoda i govori. Rekao je da bi radije umro nego da mora da prolazi kroz tako nešto ikad, ikada više."

"To nije bila samo njegova odluka, već je bio uključen i i lekarski tim, i nije donesena olako, ali on je imao veliku ulogu u ovoj odluci i razume šta će se dogoditi."

Sada se pripremaju za ono što očekuju da će biti Korijev poslednji Božić.

Piksi je rekla: "Svaki obrok koji mu napravimo, ne znamo hoće li mu biti poslednji. Svaki put kad ga ušuškamo u krevet, to bi mogao biti poslednji put. To je poražavajuće. Jecala sam, molila sam se, ljutila sam se misleći - koja je svrha da Kori prolazi kroz sve ovo samo da bi umro. Jako je pozitivan i maksimalno koristimo vreme koje nam je preostalo."

(Kurir.rs/Dnevnik.hr, Hina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track