PROSLAVILA SE SNIMKOM S*KSA UTROJE: Kontroverzna aristokratkinja na crvenom tepihu u GOLOJ HALJINI napravila HAOS! Ceo svet U ŠOKU
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PRIVUKLA PAŽNJU

PROSLAVILA SE SNIMKOM S*KSA UTROJE: Kontroverzna aristokratkinja na crvenom tepihu u GOLOJ HALJINI napravila HAOS! Ceo svet U ŠOKU

Pop kultura -

Britanska aristokratkinja Lejdi Viktorija Hervi (45) uzvratila je na tvrdnje Maure Higins da joj je dizajner Skot Henšal uništio iskustvo s dodele British Fashion Awards.

Zvezda "Love Island-a", Maura (32) tvrdila je kako nije otišla na svečani događaj jer joj je Henšal (47) doneo neprikladnu haljinu, te nije poneo prave cipele. Zatim ju je ostavio u hotelskoj sobi tri sata.

Lejdi Viktorija Hervi
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Međutim, Viktorija, koju je dizajner te večeri takođe oblačio, rekla je za MailOnline: "Ono što Maura govori uopšte nije istina. Skt je nije ignorisao."

"Maura je imala svoj glam-tim u svojoj sobi i ono što sam čula je da joj se svidela haljina, ali joj je Skotov PR, koji je bio zadužen da joj donese cipele, doneo one koje joj se nisu sviđale", dodala je Viktorija.

"On je profesionalac, a slabost mu je, nažalost, PR tim. Maura je htela da dovede svoj tim za šminkanje i frizuru u svoju sobu", objasnila je.

Lejdi Viktorija Hervi
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Viktorija je za ovu priliku odabrala kratku crnu baršunastu haljinicu s prorezima na boku, ali i dubokim dekolteom i golim ramenima, koji su naglasili njenu zgodnu i vitku liniju.

Podsetimo, Lejdi Viktorija javnosti je poznata po svojoj skandaloznoj trojci, ali i po stilu odevanja, koji svaki put kada se pojavi negde, probudi maštu.

Trojka je uključivala bivšu spajsicu Mel B i njenog tadašnjeg supruga Stivena Belafontea. Naime, Lejdi Viktorija prepustila se ne tako aristokratskom ponašanju i seksu utroje s poznatom pevačicom i njenim nasilnim bivšim suprugom, a sve su, navodno, odlučili i da snime.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track