STRIPTIZ LARISE, TETOVAŽA NA MEĐUNOŽJU NIVES I GOLA IVANA: Vrele navijačice obeležile PRVENSTVA! Koja je za vas BOLJA?! (ANKETA)
Foto: Printscreen/Instagram

SVE SU VRELE

STRIPTIZ LARISE, TETOVAŽA NA MEĐUNOŽJU NIVES I GOLA IVANA: Vrele navijačice obeležile PRVENSTVA! Koja je za vas BOLJA?! (ANKETA)

Pop kultura -

Danas se završava Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se ove godine održavalo u Kataru. Posle neizvesne utakmice, Argentina je svetski prvak.

Osim zanimljivih utakmica, neočekivanih rezultata i brzih preokreta, ovo svetsko prvensto ostaće obeleženo i lepim devojkama koje su krasile tribine najvećih stadiona u Dohi.

Ivana Knol
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posebnu pažnju privukla je i hrvatska navijačica Ivana Knol, koja za ovih mesec dana nije propustila nijednu jedinu utakmicu svoje reprezentacije, a svojim stajlizima privlačila je pogled svakog muškarca i svake žene širom sveta.

Ivana Knol jedna je od tri navijačice koje su svojim otvorenim stajlinzima privlačile pažnju na svetskim prvenstvima u toku ovog veka. Začetnica tog trenda bila je Larisa Rikelme, navijačica iz Paragvaja, koja je u Africi 2010. godine osvojila svet. Njena naslednica bila je još jedna Hrvatica, Nives Celzijus, koju su svi upamtili na Svetkom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Fantastična trojka već duže vreme privlači pažnju muškaraca, a na samom kraju Svetskog prvenstva u Katru, pojavili su se snimci i slike ove tri dame bez imalo odeće.

Vreo striptiz Larise Rikelme

Nvijačica iz Paragvaja, koja je slavu stekla golotinjom 2010. godine, narednih godina nije se smirivala, te se na Jutjubu može pronaći i video snima gde ona radi striptiz.

1 / 8 Foto: Printscreen

Larisa u studiju ulazi potpuno obučena u uskoj seksi crnoj suknji, sakou i crvenoj košulji. Dodaran šmek njenom autfitu dodaju i naočare za vid koje ova navijačica nosi. Nakon kraćeg pozdrava i poljubaca sa voditeljem programa, Larisa otpočinje svoj striptiz i do kraja videa od 6 minuta ostaje potpuno gola, samo u malenim crvenim gaćicama, dok preko bradavica ima nalepnice.

Tetovaža na međunožju Nives Celzijus

Bujne grudi Nives Celzijus obeležile su Svetsko prvenstvo u Rusiji, a ona je nakon toga nastavila da ih prikazuje na društvenim mrežama.

Nives se nije libila da uradi sve što može da pokaže koliko zgodno telo ima, a na mrežama se mogu pronaći njeni video snimci i slike na kojima telo blago pokriva, ostavljajući dovoljno prostora da oni koji pažljivo gledaju na njenom telu vide sve.

00:33

NIVES CELZIJUS KAO OD MAJKE ROĐENA! GRUDI JOJ KIPE, A MEĐUNOŽJE ISTETOVIRANO! VRUĆ SNIMAK

Ona je čak objavila i video na kome se vidi da na međunožju ima tetovažu.

Nives Celzijus
foto: Printscreen/Instagram

Gola Ivana Knol

O Ivani Knol već smo pisali, a njena golotinja na samom početku Svetskog prvenstva, ipak kako je vreme odmicalo sve manje i manje odeće na ovoj hrvatici postalo je sasvim očekivano.

Ivana Knol
foto: Printscreen

Navijačica je tvrdila da se neće slikati gola, ali čini se, s obzirom da su se njene nage slike našle na društvenoj mreži Instagram, neko druge to jeste uradio za nju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja