MEGDAN ĆE REŽIRATI FACA IZ HOLIVUDA! Radio s Megan Foks, Džeraldom Batlerom i Salmom Hajek, a Aleksa Balašević OTKRIVA DETALJE
Foto: Ana Paunković

hrabro

MEGDAN ĆE REŽIRATI FACA IZ HOLIVUDA! Radio s Megan Foks, Džeraldom Batlerom i Salmom Hajek, a Aleksa Balašević OTKRIVA DETALJE

Kultura -

Uskoro treba da počne snimanje novog filma "Megdan", producenta Alekse Balaševića, a za njegovu režiju biće zadužen strani reditelj, koji je radio sa svetskim zvezdama od Megan Foks do Džeralda Batlera, ekskluzivno je za Kurir otkrio najmlađi član umetničke porodice.

Balašević je nedavno boravio u Sofiji sa suprugom Nikolinom i ćerkom Verom, gde se dogovorio o svim pojedinostima saradnje s Todorom Čapkanovim. Glavne uloge igraće Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, ali i jedna holivudska zvezda. Radnja filma će pratiti nekoliko ljudi, dok će glavna uloga govoriti o momku koji radi "na vratima" i koji s vrata ugostiteljskog objekta u maloj Srbiji želi da ode pred velika svetla Las Vegasa.

Aleksa Balašević, Todor Čapkanov
foto: Privatna Arhiva

Film za ceo svet

- Velika mi je čast što će igrani film "Megdan" stvarati legendarni režiser Todor Čapkanov. Todor nikada nije radio na našim prostorima, ali je rekao da je srećan što prvi put radi u bratskoj Srbiji i što će od "Megdana" napraviti film za ceo svet. Pored svih holivudskih filmova, najviše je prepoznatljiv po borilačkoj bibliji "Bojka" sa Skotom Adkinsom. Najviše me raduje što će neko ko je radio u Njujorku i Londonu sa imenima kao što su Morgan Friman, Džerald Batler, Samjuel L. Džekson, Rajan Rejnolds, Salma Hajek sarađivati sa našim najpoznatijim glumcima i srpskom ekipom - kaže Aleksa Balašević.

On nam je otkrio i deo kastinga za svoju filmsku priču:

- Neko ko je režirao "Bojku", film zbog kog je svaki drugi čovek počeo da trenira neki borilački sport, sada pravi prvi film "Megdan" sa našim borcima i regionalnim herojima mladih, kao što su Vaso Bakočević, Čedo Pantić, Drobnjak, Milanov.....

Aleksa Balašević
foto: Ana Paunković

Film "Megdan", kao što smo već ranije pisali, dobio je podršku već tri strane vlade, dve evropske i jedne afričke. Snimanje će početi ove godine, a neće jedina lokacija biti Novi Sad. U filmu će biti i ženskih uloga.

Glumci iz Moldavije

- Očekuju se Nina Seničar, Enis Bešlagić, kao i nekoliko moldavskih glumaca. Jovana Balašević se, naravno, pojavljuje u filmu - govorio je ranije mladi Balašević za naš list.

Aleksi je veoma važno da sve vezano za ovaj film ispadne kako treba, a ostvarenje bi, kako je ranije najavio za Kurir, pred gledaoce trebalo da stigne na jesen 2023. Najvažnija rola još nije dodeljena.

Aleksa Balašević
foto: Eduard Hlibiciuc

- Imamo veliki teret da uloga lika iz očeve pesme ostane večna. S obzirom na to ko će biti glumac i ko je bio Đoletova želja, mislim da nema greške - zaključio je Aleksa.

Dirljiv gest Slavio 18. rođendan sa Sinišom i decom bez roditelja

Aleksa Balašević, Siniša Mihajlović
foto: Printskrin/Instagram

Aleksu Balaševića i pokojnog fudbalera Sinišu Mihajlovića veže prijateljstvo. Sportska legenda došla je neočekivano na proslavu njegovog 18. rođendana. Oko pet stotina gostiju proslavljalo je pod vedrim nebom u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici njegovu punoletstvo, ali, kako je slavljenik tada izjavio, i čitavog njegovog III/6 razreda, kao i rođendan svih mališana koji tamo žive. Porodice Balašević i Mihajlović bile su veliki donatori ove ustanove, koja brine o deci bez roditelja.

(Kurir.rs / Ljubomir Radanov)

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track