VRELA IVANA KNOL UHVAĆENA S DEČKOM KOGA GODINAMA KRIJE: Kamere ih snimile kad se NISU NADALI, a evo kako on izgleda SADA (FOTO)
Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

SLAVILI POBEDU

VRELA IVANA KNOL UHVAĆENA S DEČKOM KOGA GODINAMA KRIJE: Kamere ih snimile kad se NISU NADALI, a evo kako on izgleda SADA (FOTO)

Pop kultura -

Ivana Knol od početka Svetskog prvenstva u fudbalu boravi u Kataru, gde je neprestano bodrila reprezentaciju Hrvatske. Nakon što je Hrvatska osvojila treće mesto na utakmici protv Maroka, slavila je na tribinama s tajanstvenim partnerom.

Tajanstvenog Antea Ivana skriva od javnosti, ali sada su ih kamere ulovile zajedno na tribinama, kad se nisu nadali.

Ivana trenutno na Instagramu ima 3,2 miliona pratilaca, do kojih je došla zbog provokativnih fotografija i oskudnih autfita s motivima hrvatske zastave. I dok joj mnogi čak i zameraju, Ivana je ipak ponela titulu najzgodnije navijačice na svetu. Svakodnevno je okružena obožavateljima i medijima, a i brojni muškarci čekaju u redu ne bi li uspeli da se fotografišu sa zgodnom Knol.

Ivana Knol
foto: Printscreen/ HRT

Međutim, malo ko poznaje ljubavni život ove atraktivne navijačice. Iako na tribinama nikada nije viđena u društvu muškarca, poznato je da već godinama ljubi preduzetnika Antea, koji je, navodno, direktor istarske firme koja se bavi gradnjom nekretnina. To dokazuju i Ivanine fotografije ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gde je često boravila dok je bila u Hrvatskoj.

Ali odaje je još jedan detalj. Naime, ako par godina unazad prelistate Ivanin Instagram profil, videćete da su još uvek objavljene sve zajedničke fotografije s Anteom.

Čini se da je par najčešće delio trenutke s putovanja, a prva njihova objavljena fotografija seže u daleku 2014. godinu. Između ostalog, zajedno su posetili Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend te Oktoberfest u Minhenu.

Da Ivana oduvek gaji strast prema fudbalu dokazuje i fotografija sa Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, na kojem joj je društvo takođe pravio tajanstveni dečko.

Poslednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine, kad su mnogi počeli da se pitaju zašto ga više ne pokazuje. Tada je otkrila da njen dečko ne želi javno da se eksponira, ali da je upravo on često fotografiše i da mu ne smetaju njene golišave fotografije.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:38

Svetsko prvenstvo u Kataru podstiče noćnu ekonomiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track