JEDVA SE KREĆEM, S PRVIM DETETOM MI NIJE BILO OVAKO STRAŠNO: Supruga popularnog glumca progovorila o MUKAMA PRED POROĐAJ!
Foto: Printscreen/Instagram

BROJE SITNO

JEDVA SE KREĆEM, S PRVIM DETETOM MI NIJE BILO OVAKO STRAŠNO: Supruga popularnog glumca progovorila o MUKAMA PRED POROĐAJ!

Pop kultura -

Glumac Stevan Piale i njegova supruga Una uskoro će postati biti bogatiji za još jednog člana porodice, a njihova ćerkica Rosa raduje se što će postati starija sestra.

Iako Uni ovo nije prva trudnoća, te joj je poznato kroz šta jedna trudnica inače prolazi, ona priznaje da joj druga trudnoća mnogo teže pala, te je otkrila da se jedva kreće.

Una Piale
foto: Printscreen Instagram

- Poslednjih mesec dana uspevam da se krećem isključivo kolima, što je OK, biću nežna prema sebi i neću da se osuđujem, ali mi stvarno nije jasno. Sa Rosom nije bilo ovako strašno i gotovo nemoguće kretati se poslednjih mesec dana - napisala je Una u objavi na svom Instagram profilu.

Ipak, Una i Stevan su i te kako ponovo spremni za menjanje pelena i neprospavane noći.

- Potpuno sam spreman i obučen. Uz Rosu sam savladao gradivo i sad ću kao ekspert da pristupim sledećem zadatku - izjavio je nedavno popularni glumac za "Hello".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:19

Glumac Stevan Piale o iznenađenju koje mu je supruga Una pripremila za rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track