NIKAD NE BISTE POGODILI! Naziv emisije nosi ime OVE POZNATE ITALIJANSKE NUMERE! Srpkinja DONELA iz Italije specifičnu atmosferu
Nevena Šarčević, Foto: kurir tv

pusti brigu

NIKAD NE BISTE POGODILI! Naziv emisije nosi ime OVE POZNATE ITALIJANSKE NUMERE! Srpkinja DONELA iz Italije specifičnu atmosferu

Jesenji TV program -

U današnjoj emisiji Pusti brigu Suzana Petričević ugostila je glumicu Nevenu Šarčević.

Nevena Šarčević je završila glumu na Akademiji u klasi Olivere Ježine i Anje Suše i Filološki fakultet - italijanski jezik, a usavršavala u Milanu, gde je i diplomirala sa predstavom Kabare Emigranti. Ova glumica je glumila u seriji o poznatim matematičarima na RTS-u, filmu Čarlston za Ognjenku, Nemirno dete, Smrdljiva bajka, seriji Urgentni centar i seriji Sinđelići.

Šarčević je došla, kako je rekla, na odmor kod Suzane Petričević, nakon mnogobrojnih kastinga u inostranstvu, od kojih je kako je kazala, umorna.

04:45

ŠARČEVIĆ: NIJE AMBICIOZNA NEGO VREDNA!

- Ja ću živeti uvek na relaciji Srbija- Italija. Sa svojim znanjem i radom ja sam uspela da uđem u njihovu kinematografiju - rekla je Šarčević.

Čestitala je svima slavu svetog Nikolu.

- Baš zato što pričamo o veri, rekla bih da nisam toliko ambiciozna, nego sam vredna i imam na koga. Samo bih zamenila taj pridev, koji nije hrišćanski nego je to izraz vredan - podelila je sa svima Šarčević i na italijanskom rekla Pusti brigu:

- "Lasciate mi cantare"! - rekla je glumica, što u slobodnom prevodu može da znači i Pusti me da pevam.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track