SVI BRUJE DA JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST S FATALNOM GLUMICOM: Odmah se oglasila i evo šta kaže na šuškanja da je spavala s njim
Foto: E! / Planet / Profimedia

POSLE DOKUMENTARCA SLEDE MEMOARI

SVI BRUJE DA JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST S FATALNOM GLUMICOM: Odmah se oglasila i evo šta kaže na šuškanja da je spavala s njim

Pop kultura -

Nakon što se pojavila priča o tome da je princ Hari izgubio nevinost sa starijom Britankom, odmah su počela nagađanja ko bi mogla da bude ta misteriozna žena.

Nakon bombastičnog dokumentarca "Hari i Megan", princ sprema još jedan đok za kraljevsku porodicu. U pitanju je knjiga o njegovom životu, pod nazivom "Spare", koja će biti objavljena 10. januara.

princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Hari u memoarima navodno opisuje i svoje prvo seksualno iskustvo sa ženom koja je starija od njega i takođe je iz Velike Britanije.

Čim se ova glasina pojavila, mnogi su posumnjali da je u pitanju zanosna glumica i model Elizabet Harli.

"Ne, nisam kriva. Ne. Nisam ja u pitanju. Apsolutno ne", bila je izričita Elizabet Harli u intervjuu za "Sandej tajms" osvrćući se na ova nagađanja.

Elizabet Harli
foto: Profimedia

Međutim, dvor je veoma nervozan zbog knjige "Spare", piše "Njujork post".

"Posledice mogu biti dalekosežne i veoma destruktivne", rekao je poznavalac prilika na britanskom dvoru, Kevin Ficvillijams, za "Dejli mejl".

Objavljivanje knjige od 416 strana odraziće se na proslavu Božića u okviru britanske kraljevske porodice. Zabrinutost izaziva i podatak da je izdavač više puta vraćao knjigu na doradu, pa se sumnja da je ona sada prepuna tajni koji dvor ne želi da podeli sa javnošću.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja