OTAC MU JE NAPRAVIO POLUSESTRU BURNOM AFEROM NA STEPENICAMA: Njega je branio i ŠTITIO od svega, a nju nije hteo ni da prizna
Foto: Profimedia

sin

OTAC MU JE NAPRAVIO POLUSESTRU BURNOM AFEROM NA STEPENICAMA: Njega je branio i ŠTITIO od svega, a nju nije hteo ni da prizna

Pop kultura -

Bivšeg tenisera Borisa Bekera pustili su iz zatvora, a negde u to vreme, njegovog su sina Nou Bekera uslikali u društvu devojke.

Kontroverzni tenier Boris Beker početkom aprila je proglašen krivim za kršenje britanskih zakona o nesolventnosti, a zatim je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od dve i po godine.

Boris Beker, Boris Becker, Sudjenje, Presuda
foto: Profimedia, Shutterstock

Ipak, sada je odslužio osam meseci zatvora pa je pušten na slobodu, a prva mu je odluka bila ta da pobegne iz države i vrati se u domovinu.

"Odslužio je svoju kaznu i nije podložan daljem terećenju po zakonskoj osnovi kad je otišao u svoju domovinu Nemačku", rekao je advokat bivšeg tenisera Kristijan-Oliver Moser i dodao kako sportista više neće davati nikakve intervjue ni izjave na ovu temu.

Boris Beker
foto: Shutterstock, EPA/DAVE HUNT

Osim što je odslužio osmomesečnu kaznu, Beker je morao da plati i novčanu kaznu. No najgora je kazna bilo to što je morao prodati svoju zlatnu Olimpijsku medalju i dve Vimbldon nagrade - a sve kako bi sakupio novac za sudske troškove i advokatske usluge.

Inače, Beker je optužen za skrivanje imovine vredne milione funti, a to je učinio da bi izbegao plaćanje svojih dugova nakon što je 2017. godine proglasio bankrot. Krunski sud u Sautvarku ga je proglasio krivim po četiri tačke Zakona o nesolventnosti i oslobođen je optužbi za daljih 20 tačaka.

Ana Ermakova
foto: Printscreen

Kroz godine, mnogo se pisalo i o njegovoj deci, pogotovo o 22-godišnjoj Ani Ermakovoj koja je njegovo vanbračno dete. Dobio ju je u kratkoj, vatrenoj aferi sa Anđelom Ermakovom, a iako nije želeo da priznati da je ona njegova ćerka, ali genetika je jaka pa je istina izašla na videlo.

Navodno je Beker "spavao" s Anđelom, Aninom majkom, na stepenicama jednog noćnog kluba dok su oboje bili nadrogirani. Za vreme polnog odnosa, Anđela mu je pružila oralno zadovoljstvo nakon čega je njegovu spermu spakovala i kasnije se oplodila njome.

Ana Ermakova
foto: Profimedia

"Ne znam da li je li toalet bolje mesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su preneli kako smo se seksali na stolu u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo", otkrio je Beker kada je konačno bio spreman o svemu da progovori.

Ana Ermakova
foto: Profiemida

Uz nju, mnogo se pisalo i o teniserovom sinu, Noi Bekeru kog je dobio u braku s Barbarom Beker. 28-godišnji Noa ne deli mnogo informacija s javnosti, ali ipak je početkom 2018. godine bio glavna tema medija kada je odlučio da tuži zamenika predsednika stranke 'Alternativa za Nemačku' kada ga je ovaj rasistički izvređao na Tviteru.

Naime, Noa je u jednom intervjuu izjavio da ga pomalo živcira činjenica da će večno biti etiketiran kao sin slavnog oca, nakon čega se parlamentarac Jens Mainer na Tviteru obrušio na teniserovog naslednika.

Noa Beker
foto: Profimedia

"Čini se da ovaj mali polucrn*uga traži malo pažnje... To je jedino objašnjenje za ovakvo ponašanje". Nekoliko sati nakon poruka je nestala, a Maier je tvrdio da je to napisao neko od njegovih zaposlenih.

Noa Beker
foto: Profimedia

Nou nisu zanimali izgovori, već je nakon konsultovanja s ocem odlučio da tuži čoveka.

Noa Beker
foto: Profimedia

Sada su ga uslikali u retkom pojavljivanju u javnosti i to na plaži u društvu devojke, 29-godišnje gitaristkinje Emili Or. U jednom je trenutku ona skinula gornji deo kupaćeg kostima, a par se nimalo nije obazirao na kamere paparaca.

Noa Beker
foto: Profimedia

Pre nje, bio je čak s glumicom Zoi Kravic, a bio je i veren manekenkom Danijom Masijas.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:29

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track