SVI OBOŽAVAJU PIKEOVU DEVOJKU! Šakira je bila omražena među ženama fudbalera, a Mesijeva Antonela joj dala POSEBAN nadimak!
Foto: Instagram

ko bi rekao

SVI OBOŽAVAJU PIKEOVU DEVOJKU! Šakira je bila omražena među ženama fudbalera, a Mesijeva Antonela joj dala POSEBAN nadimak!

Pop kultura -

Španski fudbaler Đerar Pike (35) je 12 godina proveo sa kolumbijskom pevačicom Šakirom (45), s kojom ima sinove Sašu i Milana.

Vest o njihovom raskidu i Pikeov početak nove veze sa studentkinjom odjeknula je u medijima ovog leta. Fudbaler odavno više ne skriva sreću s novom devojkom.

Mlada studentkinja i voditeljika Klara Čia Marti (23) osvojila je srce sportiste dok je još bio u vanbračnoj zajednici sa Šakirom, a mediji su čak nagađali da je Piike prevario popularnu Kolumbijku upravo sa njom.

Par nikada nije otvoreno govorio o tome ima li u tome istine, ali iz Šakirinih pesama i izjava dalo se naslutiti da su šuškanja istinita.

Sada, kako pišu španski mediji, Pike i negova devojka organizovali su božićnu večeru za zaposlene njegove firme "Cosmos", a ona je uživala u druženju sa zaposlenima i neočekivanoj proslavi godišnjice.

"Đerard Pike i Klara Čia sinoć su imali dva razloga za slavlje. Pike i Klara su na božićnoj večeri s radnicima "Cosmosa" proslavili i godinu dana veze. Super su se zabavili", rekao je paparaci Hordi Marti koji je i fotografisao par.

"Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mesta gde su ih čekali prijatelji i zaposleni", dodao je.

Žerar Pike, Đerar Pike, Pike, Šakira
foto: Printscreen/Tviter

Kako prenose španski mediji, ne samo da sada znamo da je Pike prevario Šakiru barem pola godine pre nego što su službeno prekinuli, već se Klara odlično snalazi sa njegovim prijateljima.

Navodno ima odličnu komunikaciju sa svima u Pikeovom životu, što Šakiri nikako nije polazilo za rukom, pa je odbijala da učestvuje u takvim slavljima.

Posebno je bila u lošim odnosima sa suprugama drugih fudbalera, ponajpre s Antonelom Rokuco, suprugom Lionela Mesija, koja ju je iza leđa nazivala "Šeficom".

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

Šakira i Pike zajedno su proveli više od decenije, a nakon nekoliko meseci ćutnje kolumbijska muzička zvezda u intervjuu za "Elle" priznala je da joj nije lako.

"Ma, jako je teško o tome govoriti, pogotovo što sam prvi put u intervjuu spomenula ovu situaciju", nesigurno je počela.

'"Čutala sam jer sam samo pokušavala sve to da procesuiram. Hm, i da, teško je pričati o svemu, pogotovo jer to još uvek proživljavam, a i u javnosti sam, tako da ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj deci. Neopisivo teško", rekla je slavna Kolumbijka.

"Pokušavala sam da zataškam situaciju pred decom, pokušavam da ih zaštim, to mi je glavna misija u životu".

No, slavnim roditeljima nije uvek lako. Uostalom, Šakirini sinovi imaju društveni život, a deca i njihovi roditelji delimično su upućeni u ono što se događalo u Šakirinom i Pikeovom domu.

Šakira
foto: AP

"Čuju stvari od svojih prijatelja u školi ili naiđu na neke neprijatne i lažne vesti na internetu i to ih pogađa, znate", kaže pevačica.

Ipak, nije htela odgovarati na pitanja o Pikeovoj prevari i novoj devojci.

"Mislim da su ti detalji previše privatni da bismo ih podelili, barem u ovom trenutku jer je sve tako sveže. Mogu samo reći da sam dala sve za ovu vezu i svoju porodicu", rekla je Šakira.

Da podsetimo, nedavno su u javnost procurile do sada nepoznate informacije o tome da je Šakira pre nekoliko godina posetila kliniku za neplodnost zbog čega su se mnogi zapitali je li u planu bivšeg para, zapravo, bilo i treće dete.

Ipak, ove je godine ona, kao i čitav svet, saznala da Pike i nije bio najverniji partner i da je ljubovao s puno mlađom studentkinjom Klarom Čiijom Marti. Sada se španski El Nacional prisetio intervjua koji je pevačica dala kada je čekala drugo dete u kom je rekla da želi da bude majka devojčice, prenosi Story.hr.

Šakira
foto: AP

"Biće dar Milanu to što će dobiti brata. Jednog dana bih htela da imam devojčicu, ali videćemo, nikada ne znate šta može da se dogoditi. Srećna sam jer volim decu", rekla je tom prilikom.

Nekoliko godina nakon što je rodila drugog sina, kolumbijska zvezda navodno je otišla u kliniku pod pseudonimom.

"Navodno je Šakira otišla u kliniku za neplodnost kako bi se podvrgnula lečenju... Kako vest ne bi postala javna, sakrila se pod pseudonimom Sila Prieto. Pevačica je otišla u nekoliko navrata, neke od tih puta bila je u društvu Pikea', pišu sada strani mediji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja