OD SILIKONA IMAM SAMO MASKU ZA MOBILNI TELEFON! Ivana Knol tvrdi da je POTPUNO PRIRODNA! Navijačica progovorila: Nisam uhapšena!
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

pričala je o svemu!

OD SILIKONA IMAM SAMO MASKU ZA MOBILNI TELEFON! Ivana Knol tvrdi da je POTPUNO PRIRODNA! Navijačica progovorila: Nisam uhapšena!

Pop kultura -

Navijačica koja je na ovogodišnjem svetskom prvenstvu privukla najviše pažnje svakako je Ivana Knol. Ona jeprethodnih mesec dana bila jedna od glavnih tema svuda u svetu, a sada je snimila snimak gde je pričala o svemu, od svog iskustva u Dohi, preko plastičnih operacija, pa sve do omiljene hrane.

Ivana kaže da nije dobila nikakve kazne zbog oblačenja na Svetskom prvenstvu u Katru i da su svi bili veoma ljubazni prema njoj.

Ivana Knol
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Nisam imala nikakvih problema. Sve je bilo dozvoljeno. Mnogi su mi prilazili i hteli da se slikaju sa mnom. Nisam uhapšena. Nisam morala da napustim stadion. Video na kojem razgovaram sa čuvarom je isečen. Pre svake utakmice, fotografi su me slikali. Taj put sam ostala malo duže. Čuvar je došao samo da mi kaže da je vreme da idem na svoje mesto. Niko nije hteo da me izbaci sa stadiona - rekla je ona.

Ivana ima čak tri miliona fanova na Instagramu.

- Ne mogu da verujem da me toliko ljudi prati. Hvala svima na podršci. Po mom mišljenju, ovo je najbolji SP, nadmašio je onaj u Brazilu i Rusiji - rekla je ona.

Najavila je i dolazak na sledeće Svetsko prvenstvo 2026. godine. Ona je rekla da joj je omiljeni fudbaler Luka Modrić, a pohvalila je i Kilijana Mbapea, te je otkrila da je srećna zbog bronze koju su Vatreni osvojili, ali i da je želela da im vidi zlato oko vrata.

Ivana Knol
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Dotakla se i svoje omiljene hrane. Voli jagnjetinu, ali i picu i burek. Fanovi su je pitali 'kada stižu novi silikoni?'

- Imam samo silikonsku masku za mobilni telefon. Ne znam o čemu pričate - rekla je. Bilo je i pitanja o njenom ljubavnom statusu, a ona je odgovorila:

- Nisam udata! Još sam premlada da bih se udala.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track