SLAVNA GLUMICA UHVAĆENA S DEVOJKOM KOJU JE DUGO KRILA: Smršala 35 kg, pa šokirala objavom da je GEJ, a nedavno su dobile i BEBU!
Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SREĆNA PORODICA

SLAVNA GLUMICA UHVAĆENA S DEVOJKOM KOJU JE DUGO KRILA: Smršala 35 kg, pa šokirala objavom da je GEJ, a nedavno su dobile i BEBU!

Pop kultura -

Glumica Rebel Vilson ove godine je iznenadila obožavatelje širom sveta kada je na Instagramu otkrila da je gej i da ima devojku.

Njeno srce osvojila je plavokosa pravnica i modna preduzetnica Ramona Agruma, a par je u novembru dobio i ćerkicu Rojs Lilijan, koju im je rodila surogat-majka.

Srećna porodica sada je snimljena na odmoru u Aspenu, a paparaci ih nisu omeli u opuštenoj šetnji.

Rebel Vilson
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rebel je njihovo prvo porodično zimovanje zabeležila i na svom profilu na Instagramu, gde je objavila fotku na kojoj pozira s ćerkicom u naručju, a bebi je pokrila lice emotikonom.

Rebel je i vest o rođenju ćerkice objavila na društvenoj mreži.

Rebel Vilson
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"S ponosom objavljujem rođenje svog prvog deteta, Rojs Lilijan, rođene prošle nedelje preko surogat-majke! Ne mogu čak ni da opišem ljubav koju gajim za nju, ona je predivno čudo! Zauvek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate ko ste), ovo je nastajalo godinama... Ali posebno sam želela da se zahvalim svojoj predivnoj surogat-majci koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i brigom. Hvala ti što si mi pomogla da osnujem svoju porodicu, to je neverovatan dar. Najbolji poklon!! Spremna sam da dam maloj Rojs svu ljubav koju može da zamisli. Brzo učim... Veliko poštovanje svim mamama! Ponosna što sam u vašem klubu!" napisala je tada glumica na Instagramu uz prvu fotografiju svoje ćerke.

Poznato je da je Rebel godinama pokušavala da bude majka, ali ju je gojaznost u tome sprečavala.

Lekar za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smrša, nakon čega je ona u 2020. godini izgubila više od 35 kilograma.

"Pomislila sam: 'O Bože, ovaj tip je tako bezobrazan', ali bio je u pravu. Nosila sam mnogo viška kilograma. Gotovo kao da nisam mislila na svoje potrebe. Razmišljala sam o potrebama budućeg deteta, koje su me stvarno inspirisale da budem zdravija", ispričala je Rebel za časopis People.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track