TUGA! PLEJBOJ ZVEZDA PREMINULA U 26. GODINI: Narod skuplja novac za njenog sina
Foto: Instagram/rachelkaitlyn_

TRAGEDIJA

TUGA! PLEJBOJ ZVEZDA PREMINULA U 26. GODINI: Narod skuplja novac za njenog sina

Pop kultura -

Rejčel Kejtlin, poznata kao Rejčel Mi, influenserka i model na platformi OnlyFans, preminula je samo nekoliko dana pre prvog Božića svog sina Kajra. Imala je samo 25 godina.

Zvezda društvenih mreža je pre smrti napravila GoFundMe stranicu za prikupljanje novca za budućnost svog sina.

Rejčel je poreklom iz Njukasla i imala je preko 40.000 pratilaca na Instagramu, a na svom nalogu je često prikazivala svoje manekenske veštine i reklamirala je svoje stranice na OnlyFans-u i Playboy-u.

Pomenuta stranica za prikupljanje sredstava, koja je do sada sakupila nekoliko stotina od budžeta od 5.000 funti za njenog sina Kajra, glasila je: "Ovaj Božić će biti prvi za Kajra, i njegova mama neće biti sa njim, svi smo tako tužni zbog ove užasne vesti, ovaj svet je izneverio je tako lepu mladu devojku... Osećamo da možemo da prikupimo sredstva za Kajrovu budućnost samo da bismo malo rasteretili Rejčelinu porodicu i pomogli na neki način. Ili čak da damo Kajru malo prednosti u životu prikupljajući sredstva u znak sećanja na njegovu prelepu majku", prenosi B92.

Drugi GoFundMe je postavljen navodno u ime porodice modela za potrebe troškova njene sahrane, a prikupljeno je 5.000 funti od potrebnih 10.000 funti. Sve što ostane ići će Kajru, navodi se.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:47

KOMEMORACIJA U ČAST MARINE TUCAKOVIĆ: Jelena Trivan održala govor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track