ZABRANILA SAM MUŽU DA IDE NA SAHRANU SVOJE BIVŠE ŽENE I SVI SU ME NAPALI: Kažu mi da sam BEZOSEĆAJNA, a ja imam JAK RAZLOG za to!
Foto: Profimedia

RAZVILA SE POLEMIKA

ZABRANILA SAM MUŽU DA IDE NA SAHRANU SVOJE BIVŠE ŽENE I SVI SU ME NAPALI: Kažu mi da sam BEZOSEĆAJNA, a ja imam JAK RAZLOG za to!

Žena -

Jedna žena je izazvala pometnju na internetu nakon što je otkrila da ne želi da pusti svog supruga na sahranu njegove bivše supruge, s kojom je i bio jako blizak. Naime, poznavali su se više od 20 godina, a ona je nedavno umrla od aneurizme u ranim 40-im, piše Mirror.

- Bili su prijatelji na fakultetu, odlučili su da se zabavljaju, venčali se, a onda shvatili da nisu idealan par i odlučili su da budu samo prijatelji. Sve se to dogodilo godinama pre nego što sam ga upoznala. Odmah mi je dao do znanja da mu je ona jako važna - napisala je u objavi.

Starija žena žena, Zabrinuta Žena, Depresija, tuga
foto: Shutterstock

Prema rečima supruga, takođe u 40-im, bila mu je jedna od najbližih prijateljica, iako je to, kako on tvrdi, bilo čisto platonski. Međutim, njegova sadašnja supruga izrazila je negodovanje što je on tako blizak s bivšom. Tvrdi da joj je suprug na početku veze postavio ultimatum, te joj je rekao da će mu njegova bivša žena uvek biti na prvom mestu, jer je ona "jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu". Uprkos ultimatumu, verili su se, a on je nastavio da izlazi s bivšom. Išli bi zajedno na ručkove ili gledali filmove.

- Onih nekoliko puta kad sam to spomenula, rekao je da smo razgovarali pre i da sam imala priliku da odustanem. Umrla je nakon što su ručali neki dan, na putu do njenog auta. Proveo je gomilu vremena plačući, ali iskreno, meni je malo laknulo - nastavila je.

zena, tuzna, krevet, suze, tuga
foto: Profimedia

On je počeo da planira sahranu sa suprugom svoje bivše, ali žena mu je na to rekla: "Ne misliš valjda da ideš na sahranu?" Njen argument bio je da ona "više nije važna" i da on već treba da prestane s oplakivanjem, te da nema potrebe da ide na njenu sahranu, jer ona ne bi želela nju na njegovoj. Suprug je bio jako ljut, a čak ju je i njena sopstvena porodica nazvala bezosećajnom i okrutnom.

- Nikada nisam osećala da je njihova veza prikladna, a to sam skrivala godinama jer sam želela da budem sa svojim mužem. Sad kad je nema, osećam da to više ne bi trebalo da krijem i mogu slobodno da govorim - zaključila je, te upitala korisnike Reddita za mišljenje.

žena, tuga, bes, muž, devojka, plakanje
foto: Profimedia

Korisnici Reddita nisu se složili s njom, već s njenom porodicom, te su je takođe nazvali zaista okrutnom.

- Ljubomorna si na ženu koja je umrla. Ženu koja je godinama bila bliska prijateljica i osoba od poverenja tvog muža, a ti si to odmah znala. Ne možeš da mu daš čak ni šansu da se oprosti? - napisala je jedna korisnica.

- Nije na tebi da odlučuješ kada će on biti gotov s tugovanjem. Ovim pokazuješ koliko ti je malo stalo do njega - dodala je druga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track