ČIJA JE ŽENA BOGATIJA - MESIJEVA ILI RONALDOVA: Jednoj muž daje 100.000 $ mesečno, a druga je U BIZNISU koji joj donosi MILIONE
Foto: EPA Caroline Brehman, EPA Sergio Caizares

nije sve u novcu

ČIJA JE ŽENA BOGATIJA - MESIJEVA ILI RONALDOVA: Jednoj muž daje 100.000 $ mesečno, a druga je U BIZNISU koji joj donosi MILIONE

Pop kultura -

Euforija Svetskog prvenstva u Fudbalu, koja se nedavno završila i dalje ne jenjava. Nakon osvajanja prvenstva Lionel Mesi u žiži je interesovanja javnosti. Međutim, ono što je privlači pažnju su i supruge slavnih fudbalera.

Antonela Rokuco i Georgina Rodrigez su dugogodišnje pratilje fudbalera koji su obeležili ovu eru. Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo važe za dva najevća rivala u istoriji modernog fudbala, a zaradili su i velike svote novca tokom karijere. Međutim, ono što je interesantno je kako u finansijskom smislu stoje njihove lepše polovine.

Lepa Georgina u velikoj meri zavisi od svog partnera Ronalda, ali za Mesija i Antonelu se ne može reći isto. Lepa španjiknja argentinskog porekla svakog meseca od svog izabranika dobija pozamašnu svotu novca, ali nije ni blizu bogata kao što je to slučaj sa suprgom najnovijeg prvaka sveta.

Georgina je svojevremeno radila u jednom butiku u Madridu u kome je zarađivala nekih 200 evra za nedelju dana. Nakon što je upoznala portugalskog asa život joj se promenio iz korena i odjednom je dobila priliku da uživa u luksuzu.

Portugalac svojoj supruzi svakog meseca uplaćuje 100.000 evra. Radi se o skromnom "džeparcu" koju Georgina dobija od Ronalda kao znak zahvalnosti što brine o njihovoj deci.

Georgina je u međuvremenu pokrenula i nekoliko modnih linija, a maksimalno koristi i svoju popularnost i brojne pratioce na Instagramu, te od svake objave zaradi i do 8.000 evra.

Bogatstvo lepe Georgine se procenjuje na oko 12 miliona evra, što je duplo manje u odnosu na Antonelu Rokuco, čije se bogastvo procenjuje na više od 22 miliona dolara.

Iako je udata za Mesija, Antonela je još tokom studentskih dana potpisala ugovor sa jednom argentinskom kompanijom, a nakon toga je pokrenula i sopstvenu liniju obuće za žene.

Za razliku od Ronaldove supruge, Antonela je mnogo skromnija i ne eksponira se u javnosti, a njeni obožavaoci teško mogu po njenim objavama videti u kolikom luksuzu uživa.

Georgina i Ronaldo su se upoznali u butiku i još uvek nisu zvanično u braku, dok se veza između Antonele i Mesija proteže iz detinjstva, a u brak su stupili 2017. godine.

Antonela i Mesi imaju tri sina Tiaga, Matea i Cirea, a Ronaldo je otac petoro dece od kojih su troje rodile surogat majke. Georgina i Ronaldo imaju ćerke Alanu Martinu i Beleu, a sin im je nedavno umro na porođaju.

Inače, prema nekim informacijama i Mesi je bogatiji od Ronalda. Neto bogatstvo Mesija je procenjeno na 600 miliona dolara, dok se Ronaldovo procenjuje na 500 miliona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

Ronaldo i Georgina održavaju formu u izolaciji (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track