RAZVELA SE S*KS IKONA 80-ih: Propila se na VRHUNCU KARIJERE, doživela NERVNI SLOM i nestala iz javnosti, a sad je ŠOKIRALA objavom
Foto: Printscreen YouTube

POSLE 26 GODINA BRAKA

RAZVELA SE S*KS IKONA 80-ih: Propila se na VRHUNCU KARIJERE, doživela NERVNI SLOM i nestala iz javnosti, a sad je ŠOKIRALA objavom

Pop kultura -

Kim Vajld i Hal Fauler žele da objave da su se još prošle godine sporazumno rastali, a potom i razveli. Nikakva treća osoba nije uključena. Ostali su i dalje u dobrim odnosima i jedno drugom žele samo najbolje u sledećim fazama života, objavio je par u zajedničkoj objavi na Tviteru.

Kim (62) i Hal (54) upoznali su se 1996. godine radeći na rok operi "Tommy", a šest meseci kasnije su se venčali. U braku su dobili dvoje dece, Harija (23) i Rouz (21).

Inače, Vajld je postala muzička ikona 80-ih nakon što je objavljen njen singl "Kids In America", koji je prodat u više od tri miliona primeraka širom sveta.

Pevačica je privlačila pažnju i atraktivnim izgledom. Mnogi su je nazivali seks simbolom 80-ih.

Kim Vajld
foto: Gonzales Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Kim Vajld se povukla iz javnog života i već dugo se bavi baštovanstvom, a kako je svojevremeno ispričala, to joj je pomoglo da se oporavi od nervnog sloma koji je doživela na vrhuncu karijere.

Možda i najbizarnija stvar vezana za nju jeste to što je ispričala da je na nebu videla vanzemaljce kada je umro Majkl Džekson. Kako je rekla, tada se osetila povezanom sa univerzumom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:36

RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track