KURIR OTKRIVA KO JE MUŠKARAC S KOJIM ANĐELKA PRPIĆ ČEKA DETE: Njen bivši trebalo da mu bude kum na venčanju, OVO SU SVI DETALJI
Foto: Damir Dervišagić, Petar Đorđević

PUKLO PRIJATELJSTVO

KURIR OTKRIVA KO JE MUŠKARAC S KOJIM ANĐELKA PRPIĆ ČEKA DETE: Njen bivši trebalo da mu bude kum na venčanju, OVO SU SVI DETALJI

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić trudna je s najboljim prijateljem svog bivšeg muža, Darija Prpića, a kako Kurir saznaje, otac deteta je M.Ž, kome je trebalo da bivši suprug glumice kumuje na venčanju s dugogodišnjom partnerkom, do koga, po svemu sudeći, neće ni doći.

Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović
foto: Antonio Ahel

- Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo - otkriva dobro obavešten izvor za Kurir.

Upitana za komentar na trudnoću u vezu s prijateljem svog bivšeg muža, sve što je glumica rekla je: "Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti".

Anđelka Prpić, Dario Prpić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, pomenuti M. Ž. je, navodno, zbog glumice ostavio partnerku sa kojom je bio 11 godina u vezi. Pretpostavlja se da su on i glumica u vezi od marta meseca, kada je on navodno raskinuo svoju vezu od 11 godina. Da su se družili i pre svedoče objave na društvenim mrežama, a čak su zajedno proslavili i njen rođendan 25. oktobra.

Inače, ovaj muškarac je bio i na njihovoj svadbi 2011. godine, a Anđelka nije bila raspoložena da priča o pomenutim tvrdnjama.

Anđelka Prpić se 2020. godine razvela od Darija Prpića, s kojim ima sina Jakšu.

Anđelka Prpić
foto: ATA images

Kako se tada pisalo u domaćim medijima, navodno je njena vruća scena na veš-mašini s kolegom Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja" poremetila njihov odnos.

Dario je Anđelki navodno pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela.

Anđelka Prpić
foto: Kurir televizija

Kako je izvor blizak bivšem paru tada rekao za Kurir, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne, te su se zbog toga nedeljama svađali, a Anđelka je ubeđivala supruga da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva. U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

"Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", otvoreno je govorila Anđelka Prpić o propalom braku za "Gloriju".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:22

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track