LJUBAVNICI GOVORIO DA MU SE GADI TELO NJEGOVE ŽENE? Tvrdila da ima ČUDNU FANTAZIJU i zamalo UNIŠTILA BRAK slavnom fudbaleru
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

AFERA KOJA JE TRESLA SVET

LJUBAVNICI GOVORIO DA MU SE GADI TELO NJEGOVE ŽENE? Tvrdila da ima ČUDNU FANTAZIJU i zamalo UNIŠTILA BRAK slavnom fudbaleru

Pop kultura -

Brak Viktorije i Dejvida Bekama jedan je od najstabilnijih i najdugovečnijih kada su javne ličnosti u pitanju. Međutim, nije uvek bilo tako idilično. Naime, ovaj bračni par je 2004. godine bio pred raspadom, a za sve je bila kriva treća osoba.

Razlog za narušenu bračnu idilu bila je navodna afera fudbalera sa njegovom ličnom asistentikinjom, Rebekom Los.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Bekamu su bile potrebne godine da skine ljagu, pogotovo nakon što je Rebeka Los odlučila da javno progovori i otkrije sve, pa čak i degutantne detalje njihovog odnosa.

Dejvid Bekam i Rebeka Los prvi put su uslikani zajedno 18. septembra 2003. godine u jednom madridskom noćnom klubu. Rebeka je obasipala Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Instagram/victoriabeckham

Nakon ovog skandala Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj su negirali bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, nakon izvesnog vreme u javnost je isplivalo da su Bekam i Rebeka iste večeri nakon provoda u noćnom klubu zajedno otišli u njegov apartman u hotelu Santa Mauro, te da je tada njihova afera bila na vrhuncu.

Bračni par Bekam ipak je prebrodio skandal, a Rebeka je svojih pet minuta iskoristila da ispozira za naslovnu stranu Plejboja, a osim toga je učestvovala u rijalitijima "Farma" i "Celebrity Love Island".

Rebeka Los je između ostalog u javnost iznela da je s Dejvidom Bekamom imala divlji seks, i to u Viktorijinom i njegovom krevetu, te da joj je tada navodno priznao da mrzi telo svoje žene.

Dejvid Bekam
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Gade mi se njene koske i opsednutost mršavošću", rekao joj je navodno Bekam, te da je njegov fetiš bio da se ona oblači u stvari od njegove žene.

"Priznao mi je da Viktoriju gleda kao sestru, ortaka, a ne kao partnerku. Oni nisu imali odnose jako dugo", rekla je Rebeka za "People" svojevremeno.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog svega što se desilo ostala je bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track