VIKTORIJA BEKAM PONOVO UDARILA NA SNAJKU NA BOŽIĆ: Svekrva iz pakla razbesnela fanove na društvenim mrežama, a komentari pljušte
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga, AP/Vianney Le Caer

GORE MREŽE

VIKTORIJA BEKAM PONOVO UDARILA NA SNAJKU NA BOŽIĆ: Svekrva iz pakla razbesnela fanove na društvenim mrežama, a komentari pljušte

Pop kultura -

U domovima slavnih osoba praznici retko kada prolaze bez drame. Ovoga puta poznati skandal majstor bila je čuvena Viktorija Bekam. Ona važi za osobu koja čvrsto drži konce u rukama kada je porodica u pitanju, ali ne prpušta priliku da svojoj snajci stavi do znanja ko je glava porodice.

Viktorija je u toku jučerašnjeg dana podelila fotografije i pokazala fanovima kako proslavlja Božić, a potom i "podbola" snajku Nikolu Pelc, što njenim pratiocima nikako nije promaklo.

Naime, na slici na kojoj je Dejvid Bekam sa sinovima i ćerkom, Viktorija je napisala: "Tata nastavlja Bekam porodičnu tradiciju!", da bi potom dodala: "Volimo te i nedostaješ nam!" i tagovala nastarijeg sina Bruklina koji nakon ženidbe, očekivano, više ne živi sa njima, a koji je pre braka sa Nikolom Pelc uživao u ovakvim prazničnim ritualima.

I upravo je tu nastao problem, jer Nikolino ime nije bilo ni pomenuto, a kamoli tagovano na slikama. Ni "srećan Božić", niti išta slično... gotovo kao da ne postoji.

Viktorija je zbog svog ponašanja i "propusta" dobila nadimak "svekrva iz pakla" na društvenim mrežama. A ako uzmemo u obzir da je to i ranije radila nije čudno što su fanovi ljuti na nju i što su se mreže usijale od komentara.

Podsećamo, Viktorija je nakon jedne od revija bez pardona isekla Nikol sa porodičnih fotografija, da bi se potom nespretno javno pravdala da je to uradila "slučajno".

Zbog toga što još jednom nije pomenula Nikol, neki na Instagramu kažu da su ćerka američkog milijardera i Bruklin novi Megan Markl i princ Hari, aludirajući na porodični raskol na britanskom dvoru i glasine da Viktorija nije u dobrim odnosima sa snajom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track