SRPKINJE SU VATRENIJE OD HRVATICA! Stjepan Hauser progovorio o lepšem polu: Volim žene i one vole mene! Moram da im ispunim ŽELJE!
Foto: Damir Dervišagić

priznao je

SRPKINJE SU VATRENIJE OD HRVATICA! Stjepan Hauser progovorio o lepšem polu: Volim žene i one vole mene! Moram da im ispunim ŽELJE!

Pop kultura -

Violončelista Stjepan Hauser (36), donedavni član geupe "2Cellos", poslednji koncert sa Lukom Šulićem odsvirao je u septembru, nakon čega je započeo solo karijeru.

Svoju svetsku turneju počeo je koncertom u Areni u Budimpešti, a nedavno je objavio solo album "The Player".

Stjepan Hauser
foto: Hauser promo

Sada je otkrio više detalja o muzici, svojoj strasti prema violončelu, ženama...

- Obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moj partner, moj životni saputnik. I vrlo često me žene pitaju da li mogu da mi budu čelo - a šta ću onda, moram da im ispunim želju - našalio se Hauser za emisiju "Ekskluziv" na TV Prva.

Uporedio je Hrvatice i Srpkinje i otkrio njihove karakteristike.

- Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su zatvorenije, a Srpkinje vatrene. U svakom smislu - zaključuje.

Kako kaže, imponuje mu to što mu kažu da je „najbolji ljubavnik u svetu muzike sa ovih prostora“.

Stjepan Hauser
foto: Printscreen Instagram

- Sviđa mi se taj kompliment jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš magičan spoj Nećemo se lagati, istina je. Ne smeta mi taj naslov - kaže Hauser.

(Kurir.rs/ Nova)

Bonus video:

01:21

2cellos oproštajni koncert u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track