LEPOTOM ZAVELA NAJMOĆNIJEG ČOVEKA, A ONDA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Od nje nije ostala NI SENKA, a evo zašto je RETKO u javnosti
Foto: Profimedia

NEKAD I SAD

LEPOTOM ZAVELA NAJMOĆNIJEG ČOVEKA, A ONDA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Od nje nije ostala NI SENKA, a evo zašto je RETKO u javnosti

Pop kultura -

Svet su oduvek zanimale žene političara i prve dame velikih nacija, a jedna od najupečatljivijih 21. veka svakako je fatalna Karla Bruni, bivša manekenka, pesnikinja i pevačica, a koja je i supruga Nikolasa Sarkozija, bivšeg francuskog predsednika. Lepa Karla, koja je poznata po prelepom licu i vitkom telu, ali i turbulentnom privatnom životu, nedavno je proslavila svoj 55. rođendan, a ovo je njena zanimljiva života priča.

Dakle, Karla je rođena 1967, a proslavila se ranih 1990-ih kao jedna od najtraženijih manekenki sveta. Rođena je u Italiji, a u Francusku se preselila kada je imala sedam godina. Svoju manekensku karijeru je započela da gradi 1987, a u svetu visoke mode se s velikim uspehom zadržala sve do 1997, kada je odlučila pistama da okrene leđa i prebaci se na muzičku scenu. Ova svestrana brineta izražajnih očiju i visokih jagodičnih kostiju pokorila je svet zahvaljujući harizmatičnosti i vitkom telu, kao i impozantnom visinom.

Karla Bruni
foto: PIERRE GUILLAUD / AFP / Profimedia

Prvi album je objavila 2000, a početkom 2000-ih je nanizala brojne singlove i hitove, ali karijeru je stavila na pauzu kada se 2008. udala za francuskog političara i bivšeg predsednika Nikolasa Sarkozija.

Karla Bruni
foto: Profimedia

Podsetimo, Karla je upoznala Nikolasa 2007, nedugo nakon njegovog razvoda od političarke Sesilije Atijas (64), s kojom je dobio sina Luisa (27). Bila je to ljubav na prvi pogled, a sreli su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima koji su im namestili sastanak na večeri. Njihova veza je podigla puno prašine jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva francuska dama, ali oni se nisu obazirali na kritike i sve su preživeli. Neki su im se rugali i jer je Karla devet centimetara viša od Sarkozija. Nije ih razdvojilo ni kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem.

Nikola Sarkozi, Karla Bruni
foto: Profimedia

Venčali su se 2008. i tri godine kasnije su dobili ćerku. Svojevremeno se pričalo da je ljubila 90-ih Donalda Trampa, ali ona je to porekla. Ipak, mnogi ističu da poslednjih godina ne nalikuje na lepoticu kakva je bila i teško bi ikoga zavela. Naime, preterala je s filerima i botoksom, te uništila svoju prirodnu lepotu.

Karla Bruni
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Karla osim ćerke sa Sarkozijem ima i sina Aurelijena, a koji ima 21 godinu. Njega je dobila u sedmogodišnjoj vezi s radijskim voditeljem i filozofom Rafaelom Entovenom, a danas se Aurelijen bavi manekenstvom, te je krenuo da se probija se u svet mode po uzoru na svoju majku.

Karla je imala 43 godine kada je rodila svoje drugo dete, Đuliju, a kasnije je rekla da je to bilo jako krhko vreme u njenom životu. Teško su joj pale trudnoća i roditeljstvo dok se njen suprug Nikolas borio za novi predsednički mandat i vodio političku kampanju.

Karla Bruni
foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

"Bila sam mrtva umorna. Dojenje devojčice i buđenje svaka dva sata u noći jer je bila gladna. Imati decu kad si stariji nije lako", rekla je za Vanity Fair.

Danas Karla svoju ćerku skriva od pogleda, a i sama se sve ređe pojavljuje na crvenim tepisima. Većinu vremena navodno provodi baveći se humanitarnim radom. Neki misle i kako ne voli da se pokazuje u javnosti jer je preterala s operacijama, zbog čega joj se često u medijima rugaju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:13

400 KUBIKA U GRUDIMA! Sindi OTVORENO o plastičnim operacijama! Evo šta je sve DORADILA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track