OBJAVLJENI DETALJI SAHRANE MASIMA SAVIĆA: Evo gde će umetnik počivati, ožalošćena porodica zahvaljuje SVIMA na rečima UTEHE
Foto: Damir Dervišagić

POSLEDNJE ZBOGOM

OBJAVLJENI DETALJI SAHRANE MASIMA SAVIĆA: Evo gde će umetnik počivati, ožalošćena porodica zahvaljuje SVIMA na rečima UTEHE

Pop kultura -

Vest da je Masimo Savić (61) preminuo je potresla region. Od muzičara oprostili su se i još se opraštaju mnogi, znani i neznani, tužnim porukama i objavama na društvenim mrežama, ali sada je osim komemoracije, poznat i datum sahrane.

Masimo Savić
foto: Beta Nebojsa Mickovic

Komemoracija za Masima Savića biće održana u zagrebačkom Hrvatskom Naradnom Kazalištu, a sahrana je u Zadru, javili su iz Aquarius Recordsa, Masimove izdavačke kuće.

Da podsetimo, u 61. godini nakon kratke i teške bolesti napustio nas je veliki umetnik, cenjeni muzičar i nenadmašan vokal - Masimo.

Komemoracija će biti održana u petak, 30. decembra 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK biće i Knjiga sećanja u koju će moći da se upišu svi koji to budu želeli.

On je umro 23. decembra u Vinogradskoj bolnici gde se lečio od karcinoma pluća.

Poslednji ispraćaj biće u utorak 3. januara u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. I komemoracija i poslednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Masimom.

Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavaocima izašla u susret, pa će mesto ispred njenog ulaza gde se građani već danima opraštaju s omiljenim muzičarem biti dostupno za paljenje sveća i polaganje venaca sve do 31. decembra.

Masimo Savić
foto: Avalon promo

Porodica i najbliži saradnici zahvaljuju svima na rečima utjehe, istakli su iz muzičke kuće, a prenosi Net.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

Komemoracija Gorice Nešović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track