PUKLA TIKVA! NEMA VIŠE LJUBAVI! Ovo su poznati parovi koji su raskidima obeležili 2022. godinu: BILO JE SVEGA PA I SKANDALA
Foto: Profimedia, Crash/Imagespace / Zuma Press / Profimedia

možda niste znali

PUKLA TIKVA! NEMA VIŠE LJUBAVI! Ovo su poznati parovi koji su raskidima obeležili 2022. godinu: BILO JE SVEGA PA I SKANDALA

Pop kultura -

Izgleda da 2022. godina, bar u ljubavnom smislu, mnogima nije bila naklonjena… Tokom ove godine bili smo svedoci krahu ljubavi mnogih slavnih parova, za koje smo verovali da ih ništa ne može poremetiti i da će zauvek ostati zajedno. Ipak, neki od njih ove godine rešili su da se oproste jedno od drugog i krenu svojim putem. Neki od raskida propraćeni su i skandalima, ali i javnim otkrivanjem prevara, a izdvojili smo nekoliko.

Pit Dejvidson i Emili Ratajkovski

Emili Ratajkovski, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Glumac Pit Dejvidson (29) i manekenka Emili Ratajkovski (31) su se rastali nakon što su manje od mesec dana bili u vezi, rekao je izvor za "Page Six".

Pit je navodno nekoliko puta viđen sa Čejs Sui Vonders, njegovom koleginicom iz serije "Bodies Bodies Bodies", a Emili je snimljena kako se ljubi sa umetnikom Džekom Grirom.

- Njihov odnos je prerastao u prijateljstvo - rekao je izvor.

Inače, Dejvidson je u leto ove godine raskinuo sa Kim Kardašijan (42), a pre pet meseci Emili je raskinula sa rediteljem Sebastijanom Ber-Meklardom, sa kojim je bila u braku četiri godine i sa kojim ima sina. Nadamo se, da će u sledećoj godini Emili imati više sreće u ljubavi

Kendal Džener i Devin Buker

Kendal Džener, Devin Buker
foto: Profimedia

Veza manekenke Kendal Džener i NBA košarkaša Devina Bukera okončana je posle dve godine, prenose "E!" vesti.

Izvor za "E!" je rekao da je Kendal osetila da im se putevi razilaze, dok je drugi izvor primetio da su manekenka i sportista imali razgovore o svojoj budućnosti, ali nisu na istoj strani.

Pored toga E! vesti su u sredu saznale da su Kendal i Devin nedavno naišli na težak period i da su razdvojeni oko nedelju i po dana. Potparol Kendal Džener nije odmah odgovarao na pozive magazina "Pipl" koji su ga kontaktirali za komentar.

Kendal Džener (26) je prvi put povezana sa Bukerom (25) 2020 godihne, tada su primećeni kako putuju u Sedonu u Arizoni.

Hari Stajls i Olivija Vajld

Hari Stajls, Olivija Vajld
foto: Profimedia

Muzičar Hari Stajls i Olivija Vajld odlučili su da naprave „pauzu“ posle skoro dve godine zabavljanja jer imaju „različite prioritete koji ih razdvajaju“.

Stajls i Vajld su zajedno radili na filmu Ne brini, draga, a kružile su i glasine da je došlo do svađe između Vajld i koleginice Florens Pju, koja je takođe radila sa njima na filmu.

Par se prvi put sreo u septembru 2020. godine kada je Hari dobio ulogu muža Florens Pju i zamenio Šaju LaBaufa u filmu.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen

Brak Žizel Bundšen i Toma Bredija okončan je krajem oktobra kada je manekenka podnela zahtev za razvod. Ubrzo nakon što je objavljena vest o razvodu, par je otkrio da su već završili „prijateljski“ razvod. „Došli smo do odluke da prekinemo naš brak posle dugog razmišljanja“, napisao je tada Brejdi na svom Instagram Storiju. „To je, naravno, bolno i teško“.

Par je u braku od 2009. godine. Imaju dvoje dece zajedno, 12-godišnjeg sina Bendžamina i 9-godišnju ćerku Vivijan. Brejdi takođe ima 15-godišnjeg sina Džeka iz prethodne veze.

Problem je navodno nastao jer se posle samo 40 dana u „penziji“ Tom vratio američkom fudbalu. Naime, nedugo nakon što je sportista objavio da se vraća američkom fudbalu, objavljeno je da par više ne živi zajedno.

Pol Vezli i Ines de Ramon

Ljubav između Pola Vizlija i Ines de Ramon ipak nije bila večna. Tri godine nakon što su se venčali, predstavnik para je potvrdio da su se razveli i da već nekoliko meseci žive odvojeno.

- Odluka o razvodu je obostrana i dogodila se pre pet meseci“, rekao je predstavnik za E! News 18. septembra. „Oni zahtevaju privatnost u ovom trenutku.

Paul i Ines su izašli u javnost sa svojom romansom u leto 2018. kada su viđeni kako se drže za ruke nakon sastanka u Njujorku. Sledećeg meseca su svoju vezu ozvaničili na Instagramu dok su prisustvovali venčanju u Hamptonsu sa prijateljima, uključujući Džesiku Šozr i Paulovu koleginicu Ninu Dobrev.

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone

Leonardo Di Kaprio, Kamila Morone, US open, Novak Đoković
foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone prekinuli su vezu posle četiri godine. Izvori su potvrdili razlaz magazinu People 30. avgusta, ali nisu otkrili razlog kraha ljubavi. Pre tri godine, izvor blizak paru rekao je za People da je „njihova veza ozbiljna i da Kamila provodi dosta vremena u Leovoj kući”. On je dodao da je poznati glumac manekenku upoznao sa svojim roditeljima.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Izgleda da Kim Kardašijan ove godine nije pratila sreća ljubavi. Starleta je nakon razvoda od repera Kanje Vesta, sa kojim ima četvoro dece uplovila u vezu sa glumcem Pitom Dejvidsonom. Međutim, njihova romansa nije potrajala i par je raskinuo nakon devet meseci veze.

- Kim i Pit su odlučili da budu prijatelji. Oni imaju mnogo ljubavi i poštovanja jedno za drugo, ali su shvatili da veza na daljinu i njihovi gusti rasporedi čine da bude veoma teško da veza opstane - kaže za Page Six izvor blizak porodici Kardašijan.

Drugi izvor dodao je da je rastanku para doprinela i razlika u godinama.

Pit (28) provodi mnogo vremena radeći na filmu u Australiji, dok je 41-godišnja Kim majka četvoro dece koja je rastrzana između biznisa i podeljenog roditeljstva sa bivšim suprugom Kanjeom Vestom u Los Anđelesu.

Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber MeKlard

Emili Ratajkovski
foto: Printscreen/Instagram

Supermodel i filmski producent zvanično su se razišli početkom godine, nakon četiri godine braka. Izvor blizak Emili rekao je za "People":

- Nedavno su se rastali. To je bila njena odluka. Ona je dobro.

Emili i Sebastijan su prvi put dospeli na naslovne strane još u februaru 2018. godine, kada je na "Instagramu" osvanula objava da se par venčao u zgradi suda u Njujorku.

Autorka knjige "Moje telo" se razvela se od svog 41-godišnjeg supruga Sebastijana Bera Meklarda nakon što su počele da kruže glasine da ju je varao.

Majkl B. Džordan i Lori Harvi

Nakon više od godinu dana kao jedan od najslađih parova na planeti, glumac Majkl B. Džordan i Lori Harvi su navodno prekinuli svoju vezu.

Za to delom krivite 10-godišnji jaz u godinama. Džordan, 35, navodno je bio spreman da se skrasi, a Harvi, 25, još nije bio tamo. Izvor blizak Džordanu je za People rekao:

- Ona nije bila spremna da se posveti. Veoma je fokusirana na svoju karijeru. [Ona] je shvatila da nisu bili na istoj strani [dok su] pravili planove za svoju budućnost.

- Ona i dalje želi da se zabavlja i bude slobodna - dodao je izvor - Majkl je sjajan momak. Ona je tužna što njihova veza nije uspela, ali ona ide dalje.

Šakira i Džeard Pike

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

Pop diva Šakira i fudbaler Džerard Pike okončali su svoju romasu posle 10 godina braka.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - galsi u saopštenj Šakire i Pikea, prenosi agencija EEF.

Žale sigurno i oni kojima je ovaj dvojac bio omiljeni tandem sa svetske javne scene. Još jedna ljubavna priča iz svetskog šou-biznisa doživela je krah!

Iako se najpre pisalo da je razlog raskida prevara fudbalera i to sa majkom njegovog saigrača Gavija, „El Periodiko“ je doneo vest da se Pike viđao sa neimenovanom mladom plavušom (20) koja je studentkinja i hostesa u Barseloni.

Šakira koja je bivšem partneru zamerala noćne izlaske sa mlađim saigračima sa kojih je kući dolazio rano ujutru, saznala je za aferu jer su viđanja postala učestalija.

Šakira i Pike delili su ljubav duže od decenije i imaju sinove Milana i Sašu. A njihov raskid pratili su brojni skandali.

Džulija Foks i Kanje Vest

Kanje Vest, Džulija Foks
foto: Profimedia

Nakon samo mesec dana od kad je javnost saznala za njihovu vezu, Kanje Vest i Džulija Foks odlučili su da je okončaju. Džulija Foks rekla je u ponedeljak da nije uznemirena zbog njihovog razlaza. Glumica je dodala da su ostali u 'dobrim odnosima' i da sada planira da napiše knjigu.

Džulija je izazvala pravu pometnju rekavši da nikada nije bila zaljubljena u repera. Ona je na svom instagram storiju podelila svoju belešku u kojoj navodi Svi biste voleli da sam jako uznemirena!

Liza Bonet i Džejson Momoa

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

Jedna od najlepših ljubavnih priča Holivuda prekinula se nakon deceniju i po. Lisa Bonet (53), zvezda serije The Cosby Show, i Džejson Momoa (42), jedan od glavnih likova Game of Trones (Kal Drogo) i naslovna uloga u filmu Aquaman, objavili su tužne vesti na instagramu i objasnili zašto su raskinuli brak koji je izgledao kao da će trajati večno.

Par čiju ljubav nije uspela da poljulla ni velika razlika u godinama - Lisa je starija od Jasona 11 godina, ima dvoje dece, Lolu, koju su dobili 2007, i sina Nakoa-Wolfa, 2008. Iako su počeli da se zabavljaju 2005. godine, venčali su se tek 2017. Pre braka sa jednim od najzgodnijih glumaca na svetu, Lisa je bila udata za Lennyja Kravitza sa kojim ima ćerku Zoe Kravitz.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track