ODRŽANO PRVO FINALE MAJKI I SNAJKI: Takmičarke i voditelji obrnuli uloge JEDNA PORODICA ELIMINISANA
Foto: Kurir

ODRŽANO PRVO FINALE MAJKI I SNAJKI: Takmičarke i voditelji obrnuli uloge JEDNA PORODICA ELIMINISANA

Pop kultura -

Prva finalna emisija dugo očekivanog finala kulinarskog šou programa Majke i snajke počela je tako što se pojavio niko drugi do Deda Mraz.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

On je nakon što je ostavio poklone ispode jelke otrkio svoj pravi identitet i ispostavilo se da je to Raša koji se u ovoj ulozi snašao odlično.

Takmičarke koje su se plasirale u finale su Milica i Dragana Dronjak, Marina i Snežana Marković, Renata I Milica Kiselja i Danijela i Miroslava Stanojević.

U finalu su se uloge obrnule. Finalistkinje su ove večeri bile oslobođene kuvanja i okušale se u voditeljstvu, a kuvarske zadatke dobili su Seka i Raša.

Oni ne samo da nisu zaboravili ni jednu namirnicu u nabavci već su imali i neke namirnice viška.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

U goste je došla pobednica prve sezone Sanela Bastalec koja je Raši asistirala u spremanju suvih šljiva u slanini, a Seka je gošće zabavljala svojim pesmama.

Porodica koja nažalost neće nastaviti takmičenje jeste porodica Marković. Snežana i Marina su se sjajno pokazale u takmičenju i za to osvojile nagradu od 50.000 dinara, ali i neke novogidšnje poklone koje su za njih spremili Seka i Raša.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

A ko će biti pobednik takmičenja pogledajte sutra u velikom finalu ovog najzabavnijeg kulinarskog šou programa.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja