CEO SVET SE OBRUŠIO NA MUŽA BRITNI SPIRS: Svi su UBEĐENI da on KONTROLIŠE pevačicu, a on odlučio da se oglasi! Evo šta kaže!
Foto: Instagram/samasghari

TVRDI DA JE ŠTITI

CEO SVET SE OBRUŠIO NA MUŽA BRITNI SPIRS: Svi su UBEĐENI da on KONTROLIŠE pevačicu, a on odlučio da se oglasi! Evo šta kaže!

Pop kultura -

Suprug pevačice Britni Spirs, Sem Asgari, odlučio je da prokomentariše glasine da kontroliše Britni nakon što je ona nakratko nestala s Instagrama.

Britnini obožavatelji sada očigledno naročito brinu otkako se Britni rešila starateljstva koje je nad njom imao njen otac Džejmi, a Asgari, koji je inače i model i fitnes trener, za TMZ tvrdi da on nema baš nikakvu kontrolu nad njom.

Sem Ašgari, Britni Spirs
foto: Profimedia

"Ja ne kontrolišem čak ni ono što imamo za večeru. U prošlosti je bilo svega. Oni se samo ponašaju zaštitnički i, ako ništa drugo, to znači da Britni ima dobre obožavatelje", rekao je Asgari.

Britni je nedavno uzela kratku pauzu od društvenih mreža, a obožavateljima je zapalo za oko to što je baš u vreme kada je Spirs nestala s društvenih mreža njen suprug napisao da su društvene mreže traumatične.

"Dobro je nekada uzeti pauzu. Britni ima svoj glas i slobodna je žena, a ja poštujem njenu privatnost i štitim je u svakom trenutku", poručio je tada Sem.

Britni se zatim brzo vratila na Instagram, ali fanovi su bili skeptični jer joj objave više nisu bile onako kontroverzne i provokativne kao pre. Međutim, jedna stvar je nova, a to je da Britni više ne dozvoljava komentarisanje svojih objava na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track