PRVI NEDELJNI HOROSKOP U 2023: Ovnove će RAZOČARATI kolege, OVAJ ZNAK da pazi s kim ulazi u vezu, a ONI će naći LJUBAV na poslu
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

PRVI NEDELJNI HOROSKOP U 2023: Ovnove će RAZOČARATI kolege, OVAJ ZNAK da pazi s kim ulazi u vezu, a ONI će naći LJUBAV na poslu

Zanimljivosti -

Lav bi mogao da oseća nezadovoljstvo i napetost, iako neće znati šta je uzrok tome. Vaga će pronaći ljubav na poslu, a Škorpija će biti izuzetno uspešna u poslovnom životu.

Ovan

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Posao: Poslovi će teći sporije nego što ste očekivali. Imaćete problema sa zaturenim dokumentima, neki ljudi neće odgovoriti na vaše upite, pa ćete gubiti strpljenje. Neke kolege bi mogle da vas razočaraju.

Ljubav: Od 4.1. očekuju vas promene koje će vas prijatno iznenaditi. Susret sa starom simpatijom ponovo otvara pitanja bliskosti, ali vi ćete znati šta i kako dalje. Oni koji su u braku, deliće s partnerom njegove poslovne brige i probleme. Udvoje ste jači!

Zdravlje: Često ćete menjati raspoloženja i prisećati se nekih situacija iz prošlosti, što će vas rastužiti. Pokušajte više da se družite s veselim ljudima. Brinite o sebi jer postoje naznake pogoršanja zdravlja. Najbolji dan: 3. januar

Najlošiji dan: 6. januar

Bik

bik
foto: Profimedia

Posao: Radom i zalaganjem isticaće se oni koje rade u prosveti, novinarstvu i izdavaštvu. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji školarci će dobro učiti i za vreme praznika, a studenti se uspešno pripremati za ispite.

Ljubav: Partner bi mogao da se oseća zanemarenim ili pak opterećenim obavezama. Navedeno stanje stvari neće dovesti do nestanka ljubavi, ali će bliskost i privrženost biti žrtvovani zbog situacija koje ćete smatrati važnijima od veze, braka ili partnera.

Zdravlje: Periodi krize su iza vas, pa osećate da se vraćate u dobru formu. Manje probleme možete imati s hormonima, posebno ako već imate poremećaj u radu štitne žlezde ili jajnika. Manje se iscrpljujte radom.

Najbolji dan: 1. januar

Najlošiji dan: 3. januar

Blizanci

blizanci
foto: Profimedia

Posao: Nećete moći da izbegnete prepreke, ograničenja i zaplete, pa ćete morati i te kako da se potrudite ako želite da dovršite započeto. Zapisujte važne podatke, pridržavajte se datih obećanja i uredno čuvajte dokumentaciju.

Ljubav: Porodični odnosi prolaziće “ispit zrelosti“, a odnos s partnerom zahtevaće sve veće prilagođavanje. Ne brinite, ljubavna osećanja su dovoljno snažna da podnesu sve izazove trenutnih zbivanja. Ostanite pribrani, ne preterujte s ispadima.

Zdravlje: Mars u vašem znaku mogao bi u znatnoj meri da poljulja vaše zdravlje, jer vas ta planeta izlaže pojačanim iscrpljenjima. Najviše energije gubite kroz poslovne aktivnosti i zamršene međuljudske odnose.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 2. januar

Rak

rak
foto: Profimedia

Posao: Mnoge od vas očekuju novi profesionalni izazovi koji bi mogli da vas izbace pred oči šire javnosti. Moraćete da pazite šta govorite i radite, posebno ako se bavite politikom ili ste estradna osoba.

Ljubav: Naći ćete se na prekretnici i neodlučno ćete balansirati između želje za promenom i ustaljenošću dosadašnjim načinom života. Neki od vas će krenuti svojim putem, ostaviti prošlost daleko iza sebe i u svom srcu napraviti mesta za neke nove ljubavi.

Zdravlje: Vaše zdravlje se bitno popravilo, imate dovoljno energije koja vam pomaže u savladavanju svih napora. Jedini problem može vam zadavati nesanica i psihički nemir, pa nastojte da se što više opuštate ili meditirate.

Najbolji dan: 7. januar

Najlošiji dan: 5. januar

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Sve što je vezano za obrazovanje, spoljnu trgovinu i putovanja biće zaštićeno, a mnogi od vas osetiće poriv za širenjem svog znanja. Mogli biste da upišete kurs ili razmišljate o dodatnom obrazovanju.

Ljubav: Od 4.1. ljubav između vas i partnera neće biti uzdrmana, ali će komunikacija i razumevanje biti loši. Na drugačiji način ćete percipirati partnerove izjave i sve ono što vam pre nije smetalo, ići će vam na živce. Možda niste ni svesni da preterujete.

Zdravlje: Osećate nezadovoljstvo i napetost, iako ne znate šta je uzrok takvim stanjima. Možda ste predugo biti izloženi stresnim situacijama koje su iscrpile vaše energetske zalihe. Nije naodmet proveriti krvnu sliku.

Najbolji dan: 3. januar

Najlošiji dan: 1. januar

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Ako pošaljete poslodavcu molbu za zapošljavanje, mogli biste da dobijete posao. Moguća su kraća poslovna putovanja na koja će vas slati vaši nadređeni, računajući na vašu snalažljivost i profesionalnost.

Ljubav: Slobodni bi mogli da se zainteresuju za osobu koju će susretati na poslu, bilo da je to stranka koja dolazi na vaše radno mesto ili kolega. Device u braku ili vezi imaju priliku za više romantike, ali neko sa strane mogao bi mogao da vam se udvara.

Zdravlje: Mnogi među vama osećaće se iscrpljeno. Kako biste malo ojačali živce, konzumirajte više hrane bogate B vitaminom, poput mahunarki, žitarica ili mesa. Zbog sklonosti virozama, ojačajte imunitet vitaminima.

Najbolji dan: 2. januar

Najlošiji dan: 5. januar

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Pripazite kako se ne biste natrpavali poslovima - procenite svoje mogućnosti! Oslanjajte se samo na verne prijatelje i poslovne partnere. Pazite šta govorite pred kolegama i šefovima.

Ljubav: U svoj ljubavni život ulagaćete mnogo energije i nesebično ćete se posvećivati svom partneru. Spremni ste da poboljšate svoj brak i ojačate međusobno poverenje, a u tome ćete od 4.1. posebno biti uspešni. Nekima nije isključena simpatija na radnom mestu.

Zdravlje: Povoljno je vreme za sve vrste kozmetičkih zahvata. Promena frizure ili nabavka novog komada odeće, biće sjajan način za podizanje samopouzdanja. Na radnom mestu čuvajte se povreda i padova.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 6. januar

Škorpija

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Odlični planetarni uticaji iskazaće vaše kvalitete u punom sjaju. Neće biti situacija koju nećete uspešno rešiti, pa ćete prihvatati teže radne zadatke, posebno one u kojima se traži brzina i verbalna spretnost.

Ljubav: Ako u vašem braku ili ljubavnoj vezi postoje nesporazumi koje ne znate kako da rešite, iznenadite voljenu osobu i izvedite je na romantičnu večeru uz neizostavni poklon, kojim ćete iskazati svu svoju ljubav. Samci zasad neuspešno zavode simpatiju.

Zdravlje: Vedri i nasmejani, nećete nikome dopustiti da vas oneraspoloži. Kondiciju održavajte trčanjem na traci ili vožnjom bicikla, a čim napolju i malo otopli, godiće vam i duge šetnje. Čuvajte grlo, glasne žice i bešiku.

Najbolji dan: 7. januar

Najlošiji dan: 1. januar

Strelac

Strelac
foto: Profimedia

Posao: Zbrku i trku izbeći ćete ako napravite plan i raspored izvršenja obaveza i ako se budete toga pridržavali. Moraćete u kratkom vremenskom roku da obavite jedan zadatak ili stupite u kontakt s važnom osobom.

Ljubav: Ako vam se neko sviđa, uposlićete sva svoja zavodnička umeća ne biste li je osvojili. Takve će akcije sada biti vrlo uspešne. Strelčevi u brakovima biće zadovoljni situacijom u kući, kao i odnosom s partnerom jer će naklonjena Venera od 4.1. buditi romantiku.

Zdravlje: Osetljivi ste na vremenske uticaje. Stariji pripadnici znaka će osećati bolove na mestima pređašnjih povreda, a ni problemi s pritiskom ih neće zaobići. Bićete opterećeni poslom, ali i porodičnim zbivanjima.

Najbolji dan: 5. januar

Najlošiji dan: 3. januar

Jarac

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Osetićete kada treba iskoraknuti napred, a kad se malo povući. Mogli biste češće da putujete, više komunicirate i družite se s kolegama na poslu. Moguć je premeštaj, putovanje, nove dužnosti.

Ljubav: Na miran i staložen način rešavaćete bračne probleme i svom životu dati pečat odgovornosti. Bićete puni razumevanja prema partneru, što će vam pomoći da poboljšate odnos. Ostvarićete neke važne zajedničke ciljeve i planove.

Zdravlje: U odličnom ste periodu i vaše zdravlje je dobro. Ženske pripadnice znaka će masažama i kozmetičkim tretmanima nastojati da što duže zadrže mladalački izgled, dok će muškarci svoj izgled radije tesati u teretani.

Najbolji dan: 2. januar

Najlošiji dan: 7. januar

Vodolija

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Odnosi sa klijentima, kupcima, pacijentima, saradnicima i partnerima biće izvrsni. Razmatraćete mogućnost ulaganja kapitala i dizanja kredita, kao i kupovinr vrednih predmeta na rate.

Ljubav: Zahvaljujući naklonjenoj Veneri u vašem znaku događaće se sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, raskidi dotrajalih veza i ulasci u nove i još lepše od prethodnih. Mnogi od vas biće srećno zaljubljeni, ako ne baš ove nedelje, onda u idućim zasigurno.

Zdravlje: Sa zdravljem nećete imati problema jer ste u periodu koji ojačava vaš imunitet i podiže izdržljivost. Zbog Venere u vašem znaku bićete skloni ulepšavanju, pa će odlasci kozmetičaru i frizeru biti učestali.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 1. januar

Ribe

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Posao: U susret vam dolaze odlične poslovne prilike, ali pazite da ih ne pokvarite zbog nedostatka strpljenja i diplomatskog takta. Mogli biste da imate vrlo napet i neprijateljski odnos s koleginicom.

Ljubav: Ako ste sami, pazite da se ne zaljubite u osobu koja nema čistu ljubavnu prošlost, odnosno u nekog ko će vam tajiti da se nalazi u braku ili vezi. Ne budite nikome „rame za plakanje“. Ako ste u braku, nekim Ribama nije isljučen „ ljubavni trougao“.

Zdravlje: Vašem organizmu će trebati mnogo odmora i sna. Izbegavajte ispijanje velikih količina kafe i ostalih kofeinskih napitaka koji će podsticati vašu razdražljivost. Žene ovog znaka mogle bi da imaju ginekoloških tegoba.

Najbolji dan: 7. janaur

Najlošiji dan: 5. januar

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track