ANA IVANOVIĆ PODELILA OMILJENI RECEPT ZA ZDRAV OBROK: Bivša teniserka pokazala KAKO SE HRANI,! Prava VITAMINSKA BOMBA! (FOTO)
Foto: Profimedia

VODI RAČUNA O IZGLEDU I ZDRAVLJU

ANA IVANOVIĆ PODELILA OMILJENI RECEPT ZA ZDRAV OBROK: Bivša teniserka pokazala KAKO SE HRANI,! Prava VITAMINSKA BOMBA! (FOTO)

Pop kultura -

Iako se više ne bavi profesionalno sportom, bivša teniserka Ana Ivanović i dalje vodi računa o svom zdravlju i izgledu, te se u skladu s tim i hrani.

Bivša teniserka je sada na Instagramu objavila kako izgleda jedan njen zdrav obrok, uz recept.

"Započnite godinu sa zdravom posudom. Moj omiljeni recept: brokoli, falafel, špargla, slatki krompir, heljda ili smeđi pirinač, crveni kupus, rotkvice, čičoke, krastavac i zelena salata kao baza. Dodajte omiljeni preliv i uživajte u obroku", Anin je recept za ukusan i zdrav obrok.

Ana Ivanović je inače veoma aktivna na društvenim mrežama. Gotovo svakodnevno objavljuje momente iz privatnog života, životnom stilu, putovanjima, ali i ljubavi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, s kojim ima dva sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:03

PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja