OPROSTITE NA SENTIMENTALNOSTI: Naša glumica otkrila da ima ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Njena objava mnoge ZABRINULA! (FOTO)
Foto: Instagram/vranjesd

OBJAVILA EMOTIVAN POST

OPROSTITE NA SENTIMENTALNOSTI: Naša glumica otkrila da ima ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Njena objava mnoge ZABRINULA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Danijela Vranješ objavila je na Instagramu fotografiju nastalu prošlog leta, a usput je otkrila da ima zdravstvenih problema.

Naime, u opisu fotografije na kojoj pozira sa ćerkom Emom, koju je rodila u petoj deceniji, glumica je nagovestila da ima srčanih problema.

Fotografija je nastala na letovanju, a onim što je napisala, glumica je zabrinula svoje pratioce.

Slika je nastala na prvom letovanju ponosne mame i njene mezimice, a evo šta je glumica napisala i zabrinula svoje pratioce:

"Ova fotka je sve. I ne, nije tužna. Nastala je prvog dana prvog letovanja u Grčkoj na 40+. I govori mnogo toga. Razumeju oni koji su prvi put sami sa svojom decom išli negde znajući da su im jedini oslonac, jedini izvor prihoda, jedini bodigard... Ove godine je već bilo drugačije, ali ovu obožavam jer će zauvek podsećati na hrabrost. Oprostite na sentimentalnosti, hoće to kad čekaš red kod kardiologa", napisala je glumica, a ispod objave su počeli da se nižu komentari podrške.

"Divna fotka prve podrške. Šaljem zagrljaj jak, čvrst, ali nežan", "Žena, majka, kraljica", "Predivna fotka", neki su od komentara na koje je glumica odgovarala rečima zahvalnosti i emotikonima srca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

JEDINSTVENA GLUMICA IZ SERIJE KLAN, MILENA BOŽIĆ OTKRILA JE ZA GLEDAOCE KURIR TV: Premijera će biti u pozorištu u Gračanici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track