MISLILA JE DA JE ZAFRKAVAM, A ONDA ME POZVALA NA KAFU: Glumac se razvodi od 9 godina STARIJE koleginice, a ovako se rodila ljubav
Foto: Printscreen/Instagram

ODMah SEVNULE VARNICE

MISLILA JE DA JE ZAFRKAVAM, A ONDA ME POZVALA NA KAFU: Glumac se razvodi od 9 godina STARIJE koleginice, a ovako se rodila ljubav

Pop kultura -

Mesecima unazad u javnosti se nagađalo o razvodu glumačkog para Momčila Otaševića i Jelene Perčin, a glumica je na kraju i potvrdila da se rastaje od devet godina mlađeg kolege, s kojim ima dvoje dece.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin popularni su glumci u regionu i u javnosti su smatrani skladnim parom, a posebno je zanimljivo kako je počela njihova ljubavna priča. O tome je glumac i govorio tokom prošle godine.

Otašević je između ostalog ispričao da nijedno od njih dvoje nije ni pomišljalo na to da će završiti zajedno.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

Momčilo i Jelena su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", a na pitanje da li je mogao da zamisli da će mu upravo taj projekat doneti ljubav, brak i decu, glumac je rekao:

- Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - rekao je tada glumac.

jelena perčin
foto: Printscreen

Podsetimo, Jelena Perčin je za hrvatsku Gloriju priznala da joj je veoma teško zbog razvoda.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece - navela je tada glumica, koja je od supruga od koga se rastaje starija devet godina.

Jelena Perčin
foto: Printskrin

Jelena je dalje otkrila da ima bezuslovnu podršku od svojih prijatelja, te da su svi iz njenog okruženja znali da odluku o razvodu nije slučajno donela.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima "Budva na pjenu od mora", "Kud puklo da puklo", "Komšije" i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji "Zabranjena ljubav".

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:59

Doktor Otašević otkriva koliko telo može da izdrži u ledenoj vodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track