PRINC HARI PRIZNAO DA JE OBREZAN! Progovorio o putovanju na Arktik i otkrio: Nakon toga sam imao ozbiljne PROMRZLINE POLNOG ORGANA
Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

SVE JE OTKRIO

PRINC HARI PRIZNAO DA JE OBREZAN! Progovorio o putovanju na Arktik i otkrio: Nakon toga sam imao ozbiljne PROMRZLINE POLNOG ORGANA

Pop kultura -

U autobiografiji vojvode od Saseksa, 'Spare', koju ceo svet željno iščekuje, princ Hari (38) je otkrio zapanjujuće detalje. Autobiografija neće biti objavljena u Velikoj Britaniji do 10. januara, ali su odlomci iz knjige procurili pre objavljivanja nakon što je slučajno prerano prodata u Španiji.

Princ je u svojim memoarima 'Spare' otkrio da je na venčanju princa Vilijama (40) i Kejt Midlton (40) patio od smrznutog penisa i da je bio obrezan. U jednom delu, princ opisuje svoje bolno iskustvo sa promrzlinama nakon šetnje Arktikom.

Princ Hari
foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AFP / Profimedia

Princ je krenuo na put na Severni pol zajedno sa četvoricom bivših vojnika koji su povređeni u Avganistanu. Tim je prikupio 2 miliona funti za dobrotvornu organizaciju 'Walking with the wounded' tokom 13-dnevnog putovanja, ali putovanje nije prošlo bez problema.

On je u svojoj knjizi otkrio da se, kada je stajao uz princa Vilijama tokom njegovog venčanja 29. aprila 2011. godine, zapravo još uvek oporavljao od povreda od leda.

- Dok su uši i obrazi već zarasli, penis nije. Svakim danom je postajao sve veći problem - napisao je princ Hari u knjizi, prenosi Page Six.

Princ je nastavio iskreno da piše o svojoj intimi i potvrdio da je obrezan.

Princeza Dajana, Princ Hari
foto: Profimedia

- Mama je to zabranila, rekli su svi, i iako je apsolutno tačno da je šansa da dobijete promrzline penisa mnogo veća ako niste obrezani, sve su priče bile lažne. Bio sam ošišan kao beba - napisao je princ Hari.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track