BIO SAM UPLAŠEN 18 GODINA, A ONDA SAM PRIZNAO! Poznati glumac progovorio o NAJVEĆEM STRAHU: Glumi u ovoj seriji sa ĐURIČKOM!
Foto: lev radin / Shutterstock.com

PRIZNAO JE

BIO SAM UPLAŠEN 18 GODINA, A ONDA SAM PRIZNAO! Poznati glumac progovorio o NAJVEĆEM STRAHU: Glumi u ovoj seriji sa ĐURIČKOM!

Pop kultura -

- Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i porodici da sam gej, nakon 18 godina straha, rekli su mi 'znali smo' - priznao je glumac Noa Šnap (18), mnogima poznat po ulozi Vila Bajersa u seriji "Stranger Things".

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Mladi glumac je ovo priznanje objavio na društvenoj mreži TikTok. U opisu snimka je napisao da je pretpostavio da je više sličan Vilu nego što je mislio.

Inače, kreatori serije "Stranger Things", braća Dafer, najavili su da će peta sezona verovatno biti poslednja, i to malo drugačija.

- Moguće je da će se promeniti, ali mislim da je malo verovatno, jer je to jedan od onih slučajeva kada jednostavno osetite da je kraj i uvek se ispostavi da je u pravu. I takođe izgleda nekako neizbežno. Kada smislite kraj, pomislite: 'o, da, to je apsolutno onako kako bi trebalo da bude - rekli su. Čak i pre izlaska četvrte sezone, napisali su:

Nikola Đuričko, Stranger Things, Čudnije stvari
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

Stranger Things - Pre sedam godina smo isplanirali kompletnu priču za "Stranger Things". Tada smo predviđali da će priča trajati četiri do pet sezona. Ispostavilo se da je to preveliko da bi se moglo reći za četiri, ali – kao što ćete uskoro i sami videti, sada jurimo ka našem finalu. Sezona 5 će biti poslednja.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track