NA BOŽIĆ SE JOŠ JEDNOM PRISETILA MASIMA! Nina Badrić još uvek ne može da se POMIRI s njegovim odlaskom: Podelila EMOTIVNU USPOMENU
Foto: Damir Dervišagić

teško joj je

NA BOŽIĆ SE JOŠ JEDNOM PRISETILA MASIMA! Nina Badrić još uvek ne može da se POMIRI s njegovim odlaskom: Podelila EMOTIVNU USPOMENU

Pop kultura -

Muzičarka Nina Badrić (50) još ne može da se pomiri sa odlaskom svima voljenog pevača Masima Savića, koji nas je napustio dva dana uoči Božića, 23. decembra.

Na Instagramu su ona i njeni pratioci objavili snimak na kojem peva pesmu „Badnje veče“ Đorđa Balaševića zajedno sa preminuli pevačem. Snimak je nastao na božićnom koncertu pre nekoliko godina.

- Baš danas ova pesma i baš danas ovaj nastup koji nisam čula godinama. Nekada smo Masimo i ja pevali "Badnje veče" velikog Balaševića na divnom božićnom koncertu. Godinama sam tražila ovaj video i upravo sam ga danas dobila. Hvala mojim fanovima koji su to negde iskopali i poslali mi. Živjeli vam Badnji dan... Mir Božiji, Hristos se rodi - napisala je Nina u objavi u petak, a potom nastavila ispisivanjem svih reči pesme. Sa Masimove Instagram stranice su u komentarima napisali:

- Hvala draga Nina za svako sećanje na našeg Maksa.

Sjajni muzičar preminuo je nakon kratke i teške bolesti u KBC-u Sestara milosrdnica u Zagrebu. Komemoracija za pevačicu održana je 30. decembra u zagrebačkom HNK, a završni ispraćaj u Zadru 3. januara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:30

MASIMO SAVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track