ŽENE SU UZDISALE ZA NJIM I SEKLE VENE, A ON MAŠTAO O MUŠKARCIMA: S*ksi glumac uhvaćen u društvu novog, MIŠIĆAVOG dečka! (FOTO)
Foto: Profimedia

zgodan

ŽENE SU UZDISALE ZA NJIM I SEKLE VENE, A ON MAŠTAO O MUŠKARCIMA: S*ksi glumac uhvaćen u društvu novog, MIŠIĆAVOG dečka! (FOTO)

Pop kultura -

Britanski glumac Luk Evans je sa svojim novim partnerom Franom Tomasom uživao na peščanim plažama Majamija, ali krenimo redom.

Nije u Holivudu retkost da neki od najzgodnijih muškaraca današnjice, na žalost mnogih obožavateljki, nisu heteroseksualci već preferiraju muškarce. Izgledaju božanstveno, mogu se pohvaliti telima Apolona, a nikada ne biste rekli da igraju za suprotan tim.

Tako smo kroz istoriju svedočili brojnim šokantnim situacijama u kojima su poznati muškarci "izlazili iz ormara" (priznavali svoju seksualnost) i svet ostavili u čudu. Jedan od njih svakako je velški glumac Luk Evans koji, zapravo, nikada nije skrivao da je gej, ali svejedno su to nekako svi zanemarili.

Luk Evans, Fran Tomas
foto: Profimedia

Još je 2002. godine javno obznanio svoju seksualnost kao 23-godišnjak u intervjuu za magazin "The Advocate", a mnogi su tada komentarisali da je možda ovakvom izjavom uništio karijeru koju je tek počeo da gradi.

"Ako ovo priznanje znači da ću biti siromašan sa 60 godina, onda ću barem živeti srećan i otvoren gej život i neću se skrivati ni od koga", zaključio je.

Luk Evans, Fran Tomas
foto: Profimedia

Sada su ga paparaci uslikali u retkom pojavljivanju u javnosti i to na peščanoj plaži u Majamiju gde se družio sa svojim partnerom, španskim dizajnerom Franom Tomasom.

Luk Evans, Fran Tomas
foto: Profimedia

Tom su prilikom oboje pokazali svoje isklesane figure na izlasku iz mora, a poznato je da glumac itekako održava svoje mišiće u teretani.

Ono što znamo o izabraniku glumca je to da su se upoznali negde na leto 2021. godine dok je Luk snimao film u Australiji, a svoj su odnos skrivali duže vreme.

Inače, Luk je pre bio u vezi s Rafaelom Olarom, sa kojim je bio od 2019. do januara 2022. godine. Poslednje mesece veze su proveli u Australiji, a šuškalo se kako je do raskida došlo upravo zbog Lukove opčinjenosti mladim Špancem Franom.

Evansa na Instagramu prati nešto manje od 3.5 miliona ljudi, a i na svom profilu već objavljuje fotografije sa svojim partnerom i zaista izgledaju kao lep i srećan par.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track